За какво да се подготвят зодиите през тази седмица

Хороскоп

Тази седмица Меркурий излиза от фазата си на ретроградност, но в петък Слънцето образува опозиция с Плутон, което ще доведе до сривове в отношенията при някои зодии.

Секстил между Уран и Венера в неделя ще предразположи повечето хора да се отдадат на социални събития.

Овен – Приятелите ви зареждат с енергия

Тази седмица Овните ще се радват на много положителни емоции, подарени от приятелите. Периодът е подходящ за забавления особено през уикендите. От вторник, когато Меркурий излиза от ретроградната си фаза, може да обърнете внимание на плановете, които сте загърбили.

Овен

Телец – Може да се поглезите

Тази седмица Телците могат да се поглезят с някоя луксозна или много желана от тях стока заради упорития труд, които положиха преди време. След като Меркурий излезе от периода си на ретроградност, комуникацията при представителите на зодията ще се раздвижи и облекчи.

Близнаци – Ще почувствате нужда от промяна

Тази седмица проблемите на Близнаците от всякакво естество ще се решат. От вторник представителите на зодията ще изпитат силно желание за промяна, но това не означава, че трябва да харчат импулсивно и необмислено. Уикендът ще ви предостави нови възможности за забавление.

Рак – Леки недоразумения през седмицата

Тази седмица са възможни леки недоразумения с хората около Раците особено в петък, но представителите на зодия няма да обърнат голямо внимание на тези проблеми и те няма да прераснат в сериозни конфликти. Партньорът ще ви изнервя тези дни.

Лъв – Тръгвате смело напред

Парти

Независимо дали става въпрос за любовта или бизнес делата, Лъвовете ще извадят голям късмет и това което ги интересува ще потръгне в желаната от тях посока. Проблемите, които са ги измъчвали напоследък, ще бъдат решени.

Дева – Приятелствата ви са застрашени

Негативни емоции застрашават приятелствата на Девите тази седмица. Социалният им живот също ще претърпи застой за кратко. В работата от друга страна Девите ще извадят късмет, като се срещнат с правилните хора, които ще им помогнат за тяхното професионално развитие.

Везни – Трябва да направите важна стъпка в кариерата

Тази седмица на представителите на зодия Везни ще им се наложи да вземат важно решение, което ще засегне тяхната кариера. Тези дни трудно ще балансирате между семейството и работата, но през уикенда ще имате възможността да си починете пълноценно.

Скорпион – Максимално ще се забавлявате през седмицата

Секстилът между Венера и Уран тази седмица ще ви донесе много забавления и приятни моменти. През тези дни гледайте ведро на живота и избягвайте споровете особено в петък, когато няма да сте в благоприятна позиция за конфликти.

Стрелец – Проблемите започват да се решават

Венера

Финансовите притеснения на Стрелците ще започнат да се решават през седмицата. Това обаче не означава, че трябва да харчите необмислено, а напротив – не правете покупки, за които по-късно ще съжалявате. През почивните дни ще се освободите напълно от стреса.

Козирог – Решавайте недоразуменията още в зародиш

Тази седмица, както личните, така и професионалните ангажименти на Козирозите ще вървят с голяма лекота. И все пак е възможно да се появяват малки източници на напрежение, които, ако бъдат разрешени още в началото, няма да създават проблеми в бъдеще.

Водолей – Очакват ви развлечения с любимите хора

Първите дни от месец юли ще донесат на Водолеите много приятните моменти със семейството, половинката и приятелите. Напълно ще се освободите от стреса и напрежението като се отдадете на социални събирания особено през почивните дни.

Риби – След вторник напрежението изчезва

След като Меркурий излезе от фазата си на ретроградност този вторник, за Рибите напрежението, свързано с документи и комуникация ще изчезне. Тази седмица ще впрегнете всички усилия, за да подобрите атмосферата в семейството и дома си.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бетина
Бетина
01.07.2014 12:46
Аз съм Везни и съм на 12, но това е вярно за кариерата ми :)Ще имам спектакъл по танците и трябва много да тренирам :)
1
0
sexy man ass
sexy man ass
04.12.2015 18:43
Сигурно имаш яко дупе!
0
0
Ива
Ива
03.11.2014 19:07
Аз съм овен и съм на 7год. 2 клас а ти си глупачка!!!
0
1