Малайзиец успя да убие истински дракон
Malaysian Man Managed to Kill a Real-Life Dragon
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Малайзиец успя да убие истински дракон

Малайзиец успя да убие истински дракон

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k914
Дракон
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Фермер от Западна Малайзия е убил истински дракон, когато видял митичното същество да изяжда зайците в двора му. Мъжът споделя, че едва след като застрелял създанието, разбрал, че то е дракон.

Необикновеното същество се появило преди няколко вечери във във ферма в Малайзия, като собственикът разказва, че се е събудил, когато чул писъците на зайците в двора си.

Когато приближил клетките им малайзиецът видял непознатото животно с два рога и дълги мустаци, което издавало звуци, подобно на тигър.

Мъжът започнал да стреля на странното същество и когато се убедил, че то е мъртво, се престрашил да го разгледа. След като малайзиецът се разбрал, че е убил дракон, веднага съжалил за стореното.

Според митовете в Малайзия същества като драконите не трябва да се убиват, защото се смята, че те носят щастие, късмет и благоденствие.

"Нямах идея, че животното е бял дракон. Бях изненадан, иначе нямаше да стрелям“ – споделя разкаялият се малайзиец пред репортери.

Бяла дракон

Според пресата в страната, ако произходът на дракона бъде доказан, само рогата на създанието ще се продадат за милиони долари.

Самият фермер обаче заявява, че няма никакво намерение да продава митични звяр на части, като е пожелал трупът му да бъде изложен в местния музей.

Това обаче не е първото откритие, което свидетелства за съществуването на легендарните дракони.

Миналата година китайски рибар откри скелет, който силно напомняше на митичното същество. Скелетът на дракона бе намерен в китайската провинция Шандун, като редица археолози заявиха, че никога не са попадали на подобни останки.

Необичайният скелет бе сниман, като фотографиите се разпространиха в почити всички медии.

По данни на Japanese news находката е предизвикала засилен интерес сред обществеността, а останките ѝ и до сега се изследват от експерти в търсене на необичайни факти за откритото същество.

Драконът е едно от основните същества в източната митология. Вярва се, че това създание е с божествен произход и създава облаците с дъха си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
54
42
34
25
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
05.06.2015 22:31
На мен също ми се иска да е истина - не знам защото не съм го видяла с очите си. Но щом ще го слагат в музей, нима ще сложат играчка? По скоро няма да излагат нищо.

Пък и защо да няма дракони с козина? Както War007 каза, пуйката (и кокошката) са еволюирали от динозавър, но те са с пера, а не с люспи. Има достатъчно причудливи животни на този свят за да бъдем толкова отрицателно настроени.

А относно наивността... ще кажа само че има хора, които са по-широко скроени от други. Има хора които искат да вярват и не се ограничават.
0
2
Виктор
Виктор
08.09.2014 23:34
То и пуйката е еволюиралия Т-Рекс,ама какво да се прави.Не!Това не е шега,даже имаше по Нат.Геогр. филм за това.

Никой не е повярвал от раз бе хора....ние само се надяваме това да е истина,желаем го,а относно това с Козината....спорно е макар и да знам и аз,че са с люспи.Предимно китайските драконови са Червени,Сини,Черни на цвят.

Но защо и да няма с козина,нали те са митични,божествени същества със свръх сили,защо това да не е дете дракон?

Не сме казали,че вярваме в тази според Вас плюшена играчка,но се надяваме да е истина.
10
1
Trik
Trik
09.07.2014 17:35
Стига глупости, как е възможно да вярате в тази плюшена играчка. Мислете ли, че ако беше истински дракон ще отиде да яде зайци в някаква ферма. Освен това по принцип тези животни не били трябвало да са влечуги, кога сте виждали влечуго с козина? Единствените животни които мога да нарека дракони са летящия драконов гущер и комодския варан.
3
3
Цвете
Цвете
28.06.2014 14:30
Това е шега проверете в интернет. Честно казано очаквах такива наивници като вас да се хванат.
3
6
иле-ели
иле-ели
27.06.2014 21:44
този дракон даже е много сладък на снимките... жалко наистина
8
4
Ванеса
Ванеса
27.06.2014 15:30
Драги жалко че е убит но дано да дойдат и други и незнаех че зайците пищят и вие сте ненормални щом искате да го продадете на части тези същества са редки и заслужават почит
6
3
War007
War007
27.06.2014 11:54
Дано това е истина...жалко,че е убит,но със сигурност има и други....уау детските ми мечти се сбъднаха ......хорей
13
0