Как ще ни влияят планетите до края на юни
How the Planets Will Affect us Until the End of June
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как ще ни влияят планетите до края на юни

Как ще ни влияят планетите до края на юни

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k914
Хороскоп
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

В понеделник Венера влиза в Близнаци, носейки много флиртове и комуникация. В сряда Марс и Уран ще образуват опозиция, която ще усили напрежението, а Новолунието в петък ще насърчи всички семейни дейности.

Овен – Запазете търпение и спокойствие

Тази седмица ще укрепите връзките и партньорствата си. През седмицата ще е изключително важно да сте търпеливи и спокойни особено в сряда, когато между Марс и Уран се образува опозиция. Заради Новолунието в петък може да направите жест към семейството си, които много ще ги зарадва.

Телец – Спестявайте пари

Новолуние

Тази седмица ще разглеждате нови възможности за пестене на пари. Заради ретроградния Меркурий не е препоръчително да правите спонтанни покупки, като премисляте преди да харчите парите си. Новолунието в петък ще ви насърчи към нови дейности, които ще имат успех след време.

Близнаци – Доверете се на интуицията си

През тази седмица ще се чувствате доста нестабилни. Възможно е половинката ви да ви отбягва, оставяйки впечатлението, че предпочита самотата пред вашата компания. Планетните аспекти ви съветват да се доверите на интуицията, за да изпълните целите си.

Рак – Задават се неприятности

Появяват се пречки пред големите ви планове. Конфликт между членовете на семейството или колеги в служебната може да ви създаде неприятности за известно време. Новолунието във вашия знак този петък ще ви даде сили да задействате стар план.

Лъв – Романтика и любов през седмицата

Тази седмица ви очакват дни, пълни с любов и романтика, независимо дали търсите дълготрайна връзка или кратък флирт. От друга страна периодът няма да е особено подходящ да търсите услуги от хората. В петък може да се отдадете на духовни практики като медитация и йога.

Рак

Дева – промени в социалната обстановка

Неформална среща през седмицата ще помогне на кариерата ви. Тези дни ще се чувствате доста стресирани, но въпреки всичко трябва да запазите спокойствие. Петък ще дойде с нов шанс за промяна в социалната ви обстановка.

Везни – Изправете се срещу дразнителите

В началото на седмица е възможно някои хора да ви разочароват, разбивайки спокойствието ви. Сега е времето да се изправите срещу хората, които от известно време насам ви дразнят. Новолунието в петък ще ви донесе нова възможност в кариерата.

Скорпион – Тази седмица релаксирайте

Време е да се освободите от стреса и напрежението особено в сряда, когато то ще ескалира. Фокусирайте се върху пътуванията и ученето, като се постараете да се отпуснете максимално. Внимавайте да не се излъжете на любовния фронт.

Козирог

Стрелец – Проблеми с приятели

Някои приятели ще ви обременят с проблемите си тази седмица. Същите тези хора ще се върнат към обичайното си ежедневие само след няколко дни. В петък трябва да помислите за нова възможност, където може да инвестирате парите си.

Козирог – Късмет в любовта

С влизането на Венера в Близнаци този понеделник ще получите голяма доза късмет в любовта. Комбинацията от здрав разум и изобретателност ще ви подскаже какво точно трябва да направите. Новолунието ще ви подтикне да изкарате любовния си живот на следващо ниво.

Водолей – Вземете съвет от приятели

Около себе си ще чувствате предимно доброта и подкрепа. Ако се вслушате в интуицията и приятелите си, ще успеете да решите проблеми, които от известно време ви тормозят. Нови възможности в любовта се появяват тази събота.

Риби – Не правете излишни покупки

Тази седмица няма да получите подкрепата, която очаквате. В средата на седмицата ще изпитате силна нужда да пазарувате, но е препоръчително да не правите излишни покупки, като се придържате към бюджета си. Уикендът ще е идеален за малко романтика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest