На новолуние си намислете желание
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»На новолуние си намислете желание

На новолуние си намислете желание

Луна
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Днес в 17 часа и 13 минути настъпва новолунието. В този ден всяко нещо, което си пожелаете, ще се сбъдне.

Новолунието всеки месец се пада на различна дата. То представлява началото на лунния цикъл. Точно този ден се смята за идеален за конкретизиране на целите през идния месец.

От хилядолетия новолунието се смята за магически момент, в който всяка мисъл може да добие материален израз – както положителните, така и негативните.

Добре е през деня на новолунието да не се извършват никакви активни дейности. Съсредоточаването върху себе си и плановете ви ще ви помогне след това безпроблемно да наваксате.

Обикновено на Луната ѝ трябват два-три дни, докато отново се появи и започне да расте. През този период е важно да сте наблюдателни и тихо да събирате информация, която да анализирате.

Фаза на Луната

Спрямо направените изводи ще съумеете да си обясните обективната реалност на случващото се около вас. Добре е да събирате мнения и на околните – през периода това ще ви е от полза.

Новолунието е фаза за пречистване на душата и тялото. Поради това редица диети започват именно от тази дата. Най-добре е да се подложите на пълен глад през този ден.

Така тялото ще изхвърли всички натрупани шлаки и токсини. Ако повтаряте практиката ежемесечно, това ще е една своеобразна профилактика за организма, която ще го защитава от хронични заболявания и епидемии.

Пречистването на ментално ниво пък може да ви освободи от вредни навици и залегнали стереотипи. Това е духовен ден, посветен на разкаяние, помирение със себе си и околните. Трябва да се вгледате вътре в себе си и да осъзнаете собственото си място, роля и значимост.

Пълнолуние

Излъчвайте положителна енергия. Бавно растящата луна ще ви даде енергия и сила за изпълняване на намислените желания.

Има много проста практика, която ще ви осигури сбъдване на намисленото желание на Новолуние. За целта се изкъпете – практика на отмиване на проблемите, неудовлетворението и тъгата.

Изгонете всички негативни мисли и се настройте позитивно. Изберете тихо и уединено място. Украсете го с ароматни свещи и цветя.

Вземете бележник, в който напишете: Аз ще положа всички усилия, за да въплътя в живота си своите надежди и желания. След това избройте всички онези цели за идния месец, дори най-лесно изпълнимите.

Избройте и онези, посочени за зодиакалния знак, активиран от Новолунието. Всички желания и цели трябва да са конкретни и ясно формулирани. През идния месец не задрасквайте изпълнените желания, а ги надграждайте.

Неосъществените през първия, ще се осъществят през втория или третия месец – важно е постоянството. А стремежът към непостижимото и постигането му изпълва с невъобразима радост и гордост.

Дневникът, който ще водите пък, с времето ще се превърне в дневник на житейската ви еволюция.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
****
****
25.08.2014 09:36
Бравос на автора на статията! Пожелавам му мильони последователи!
11
1