Каква е магическата ви способност според зодията

Магически способности

Освен всичко друго, всеки представител на определена зодия има заложена в себе си магическа способност. Разберете каква е вашата:

Овен – Те са способни да разконспирират всеки и да предвиждат всяка ситуация – почти като ясновидци. Обикновено обясняват това с фразата: „Ами то си личи”, като остават в недоумение околните откъде имат този невероятен поглед над нещата.

Телец – Телците се свързват е езическия символ на Златния телец, символизиращ богатството. Хората, родени под знака на тази зодия, никога нямат проблеми с парите, като понякога дори не осъзнават как става това.

Медиум

Близнаци – Двойна зодия – две магическо способности. Близнакът има всичко, което си пожелае. Когато истински желае нещо, е най-добре да се разхожда по ветровито време из полята и да си повтаря желанието. Но и без това то рано или късно неминуемо ще се случи. Другата му магическа способност се проявява по телефона – когато ви говори, той може да ви убеди във всичко.

Рак – Това е зодията с най-силна интуиция и почти всичко, което казват и мислят, се случва. От друга страна обаче те са и най-злите манипулатори – могат да ви накарат да правите това, което те искат, без изобщо да се усетите.

Лъв – Силната и безкористна любов е най-силната магическа способност и е присъща на Лъва. Лидерските му умения са познати на всеки, а всеки глобален план пред него е като детска игра. Като чрез магия те постигат грандиозни успехи.

Гледачка

Дева – Тези висши анализатори крият своята магическа способност именно в наблюденията, изчисленията и комбинациите. От тях стават най-добрите гадатели на карти. Те винаги печелят на билети от лотарията, както и в казина и игри. Нужна е само секунда самовглъбяване и отговорът е пред тях.

Везни – Магическата им способност е да помагат на другите. Дори една добра дума от тях е способна да ви следва като магическо заклинание. Способни са да зареждат с енергия не само думи, но и предмети. Ако ви липсва нещо, само помолете някоя Везна за подарък и пожелание.

Скорпион – Те са заредени с най-пречистваща енергия. Имат способността да изтеглят негативното и да го връщат на източника му. Не го ядосвайте обаче, тъй като може и да ви изпрати доста негативи.

Каква е магическата ви способност според зодията

Стрелец – От една страна той може да лекува с енергията си. Едни от най-известните лечители, лекуващи с ръцете си, са Стрелци. От друга страна Стрелецът е нещо като шеф на съдбата. Когато изрекат нещо на глас с цялата си увереност, какво е то, кога го искат и как точно, то просто се случва.

Козирог – Вглъбеният в себе си Козирог крие дълбоко своята магическа способност, пряко свързана с недоверието му към околните. Той може да разбере отговора на всеки въпрос, стига да се вслуша в себе си. За това е най-добре да се усамоти на спокойно място, най-добре сред природата. За каквото и да попита, отговорът ще дойде отвътре.

Водолей – Водолеите имат буквално магически способности – те са най-добрите вещери, мадиуми, астролози, гадатели. Освен това, обаче, са и най-активните енергийни вампири. Те не го правят нарочно, просто им е вродено, когато са уморени, да черпят енергия от околните.

Риби – Вродена харизма – направо с магия. Рибите могат да накарат всеки, когото пожелаят, да се влюби в тях. Има обаче едно условие – представителите на зодията да са наясно с тази си сила. Оттук насетне всичко е в техни ръце.

Виж повече

Рейтинг

5 11
4 16
3 9
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Деница Неделчева Неделчева
Деница Неделчева Неделчева
22.08.2015 23:10
Аз съм водолей наистина ли съм енергиен вампир,вещица,гадател и медиум
1
11
Иван
Иван
28.04.2015 23:00
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
0
19
Валентина
Валентина
01.02.2015 09:20
Везни -как е
4
4
Ива
Ива
14.10.2014 09:29
Моета зодия е овен даааааа сигурно и аз мога тези неща а каква е твоета зодия
4
2
Румпелщилскин
Румпелщилскин
18.06.2014 15:20
Вярно е това което пишете драги но пропускате някои неща ракът е също чувствителен и голям фантазьор девата е добър учител и слушател козирогът е добър разбира всичко и чете между редовете рибите са пророци и гадатели
4
15
nazar
nazar
06.04.2015 17:11
i az sim rak kato tep
1
9