Делфините - потомци на извънземна цивилизация

Делфините - потомци на извънземна цивилизация

Китайски учени твърдят, че делфините са преки потомци на извънземна цивилизация, посетила Земята преди много, много години, за да се спаси.

Делфините са известни като най-интелигентните бозайници на земята след човека. Мозъкът на делфините почти не се отличава от човешкия, но и до ден-днешен представлява загадка за великите умове на науката.

Делфините - потомци на извънземна цивилизация

"Знам, че звучи невероятно, но това е вярно. Винаги сме знаели, че делфините са изключително умни и сега вече знаем причината. Тези удивителни създания са еволюирала чужда форма на живот, попаднала на земята от други светове", казва известният изследовател на живота в Океана, биологът Ксю Сен Сунг.

"Предполагаме, че тази цивилизация е много по-технически напреднала от нашата", допълва той.

Резултатите от доклада, представен от китайските учени в Пекин, се приема от местното население с известна доза скептицизъм. Въпреки това, той предоставя убедителни доказателства за извънземния произход на делфини.

Според последните проучвания, нивото на IQ на някои делфини превишава показателите на средноинтелигентния човек. Д-р Сунг е успял да осъществи телепатичен контакт с делфини. Чрез който те му казали за своя произход.

"Техните предци са дошли на Земята преди 100 хиляди години, за да се спасят от екопроблем на тяхната планета. Но горчивата ирония е, че сега от замърсяване е засегната и Земята. От делфините можем много да научим. Ето защо трябва да предотвратим замърсяването на океаните, за да спасим живота им", казва биологът.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Аспарух
Аспарух
02.09.2016 22:27
Е кво супер!Тъкмо когато прее**м планетата с малоумното ни унищожение и замарсяване,и безмислен егойзъм,и его-империализам.Малките братчетчета ще ни качат на стоп до следващият прекрасен рай.Та да пр**бем и него! PS:Делфинчетата са пичове!
0
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
06.06.2015 00:03
Това, че този учен си е говорил с делфините чрез телепатия ми дойде малко в повече. Не го отричам, аз лично съм склонна да вярвам на доста неща, но често заемам неутрална позиция поради колебание.

Но е факт, че делфините са адски умни. Мозъка се приспособява към тялото. Ако делфините имаха хуманоидно тяло и можеха да боравят с ръце щяха да ни надминават технологично със светлинни години. Те използват цели 20% от мозъка си - което е учудващо за нас - хората.
3
0
Случаен Изследовател
Случаен Изследовател
25.10.2014 20:19
И ние видяхме в района на Царския плаж на Черноморец във водата същества, които приличаха на русалки, но няма смисъл да се говори по този въпрос. Американците знаят, че в Черно море има такива същества, но си траят. Руснаците също са направили снимки! Земята е много гъсто населена от най различни същества в най-различна плътност, но ние не можем да ги видим! А в Тихия океан има много цивилизации, които притежават свръхтехнически средства! Нощно време излизат на сушата и се хранят със ектоплазмата на спящите хора! После се връщат пак в дълбините! Ние сме им като ферма за енергия! Имат стомахчета катона хората, но телата им са по-ефирни от нашите! Има направени снимки на такива "хранения"! Затова много хора лягат здрави, а се събуждат болни или въобще не се събуждат. Ухапванията и смукането е като от комар, но много по-незабележимо! Размножават се като два пола! Имат зъби и хоботче за смукане!
1
0
На 12 сам.
На 12 сам.
12.05.2014 21:27
.!."Междузвездни Войни" извинете.!.
0
0
На 12 сам.
На 12 сам.
12.05.2014 21:26
А за телепатията да не говоря. Това не са ви "Между Звездни Войни". :p
Направо сам изумен че пишете такива глупости.
Аз няма да повярвам докато не чуя гласа не делфин в главата си.
Освен когато спя. :p
0
0
На 12 сам.
На 12 сам.
12.05.2014 21:20
Те общуват чрез звуци които те и само те разбират. Ние го чуваме като дрезгав звук. Не те го разбират. За нас е като код който трябва да дешифрираме.
А това че са Извън земни са пълни глупости. Те се водят "Китоподобни" бозайници. По-скоро са еволюиралата и по-малка форма на китът.
1
0
mihala
mihala
11.02.2014 23:37
А не може ли да са еволюирали наши предци след потопа на земята?
1
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
05.06.2015 23:57
По скоро не. Твърде различни са от биологична гледна точка за да са ни родственици.
0
0
Лина
Лина
19.07.2012 12:32
Съгласна съм с мъгъл, няма какво повече да добавя. Такива сме си хората!
3
0