Изследавател откри мистериозна база на океанското дъно

Извънземна база

Изследователят и автор на книгата Дневниците на НЛО Скот Уоринг твърди, че е открил мистериозна база, намираща се на дъното на Тихия океан.

Уоринг предполага, че мистериозната база е дело на извънземни, които са я построили на изолираното място, за да могат незабелязано да кацат на Земята.

Изследователят е открил необикновената подводна аномалия, използвайки възможностите на Google Earth.

Мистериозната находка се намира в близост до островите Гуам и Сайпан, които са част от Марианските острови в западната част на Тихия океан.

Океан

Докато изучавал изображенията от тази част на света Уоринг забелязал огромни стени, които се простирали на повече от 250 мили по дъното на океана.

Изследователят не изключва възможността откритието му да от следи на изчезнала азиатска цивилизация, която в далечното минало е потънала под водата.

Скот Уоринг е склонен да вярва, че подводната аномалия е извънземна база, тъй като съоръженията са разположени, така че мястото да може да се използва напълно спокойно.

За момента все още не може да се каже с категорична точност какво по-точно представлява въпросната тихоокеанска аномалия, открита от Уоринг.

Въпреки че съществуват няколко открития, за които се смята, че са извънземни бази, все още няма категорични доказателства, че те са точно такива.

Среща с НЛО

Великобритания от няколко година насам показва подкрепата си към хората, които вярват в извънземните форми на живот, като наскоро в страната се създаде първата в света група за подкрепа на хора, които твърдят, че са отвлечени от извънземни.

Групата е наречена Аномалии в управлението на разума, отвлечени, контактьори, а първата ѝ цел е да проведе конференция за създаването на гореща линия, която да помага на хората, които смятат, че са имали контакт с извънземни форми на живот.

Според организацията така хората ще имат възможността да споделят личните си истории и опита си без на тях да се гледа с насмешка.

Първата конференция ще се проведе в Източен Съсекс, Великобритания.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати