Пришълци тормозят жители на Ню Мексико

НЛО

Съпруг и съпруга от Ню Мексико сигнализират, че са били обезпокоявани от извънземни нашественици. Бредфорд и Мария са категорични, че забелязали летящи чинии над техния дом.

Нещо повече - семейството твърди, че извънземни ги обстрелвали със специални оръжия. Според Бредфорд и Мария изстрелите можели да се доловят дори от голямо разстояние.

Малко след необичайната атака домът на семейството бил облян от множество ярки лъчи. По думите на двамата съпрузи светлината била причинена от кръжащите над къщата летящи чинии. Тя била толкова силна, че накарала мъжа и жената да се вцепенят.

Но това съвсем не е всичко. Свидетелите са крайно притеснени, тъй като според тях всички жители на квартала били дезориентирани. Летящите чинии причинили мощен въздушен поток, който събарял на земята хората, опитващи се да побегнат.

Бредфорд и някои от съседите му направили безуспешен опит да отпратят нежеланите посетители със своите оръжия. Мъжът искал да атакува пришълците със своя автомат АК-47, но оръжието се нагряло толкова силно в ръцете му, че той го оставил на земята.

Щом пожарникарите и щатската полиция пристигнали на мястото обаче, от летящите чинии нямало и следа.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Juliet
Juliet
15.12.2014 20:44
Ако не виждате нещо, не значи, че не съществува!
Така че, не изкарвайте хората луди само, защото не вярвате.
3
0
Райна
Райна
04.09.2014 00:36
Много уиски са си вкарали ...
2
2
Денис
Денис
15.06.2014 09:08
Боже, Боже, Боже.....Не очаквах чак такива филми в този сайт...Вече ме изумявате с вашите фантасмагории
3
3