Новолуние и слънчево затъмнение в Телец

Новолуние и слънчево затъмнение в Телец

На 29 април фазата на новолуние ще настъпи в знака на практичния Телец. Пред този ден ще има и пръстеновидно слънчево затъмнение, което ще може да се наблюдава от Австралия и Индонезия.

Това слънчево затъмнение е първото за годината, като се очаква на 8 октомври да последва и пълно слънчево затъмнение.

Новолунието в знака на Телец ще се свързва с материалните неща, храната, красотата и удоволствията, свързани с всички човешки сетива.

Новолуние и слънчево затъмнение в Телец

Фазата на новолуние ще даде възможност да се насладим в пълна степен на физическите удоволствия като вкусната храна, хубавата музика и приятните аромати.

През този ден може да преразгледане собствената си ценностната система, както плановете, които възнамеряваме да изпълним в бъдеще. Денят ще е подходящ да си направим самооценка и да проверим дали сами се уважаваме достатъчно.

Този вторник ще носи и своите негативни аспекти, свързани с влиянието на Телеца. През деня ще е характерно съпротивлението срещу всичко ново, големият инат, както и страхът от рискови ситуации.

През деня инициативността и новите начинания ще отстъпят място пред желанието да запазим стабилността и сигурността си.

Новолунието е Телец може да ни помогне с обзавеждането на дома, като ни даде ясна представа за това как да направим жилището си по-удобно и луксозно.

Новолуние и слънчево затъмнение в Телец

Всички дейности, свързани с готварство и грижа за прехраната, уюта и сигурността на близките ви, също ще се увенчаят с успех.

Новолунието може да предизвика и съдбоносни ситуации, свързани с нашата сигурност, стабилност и притежанията ни.

Докато Луната се намира в земния знак, трябва да се пазите от заболявания, свързани с гърлото и щитовидната жлеза. Пазете се от простуди и травми на врата.

По новолуние в Телец можете да направите успешен ритуал за сбъдване на желания, свързани с материалната страна на живота, както и с волята, устойчивостта и реализма.

Астролозите препоръчват да вземете лист, на който да си пожелаете повече пари и вещи, които да ви донесат радост. Новолунието в Телец ще ви помогне да напредвате стъпка по стъпка.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати