Квадрат на 4 планети ще донесе глобални промени

Планети

Руският астролог Михаил Преображенски твърди, че квадратът на планетите Марс, Юпитер, Уран и Плутон, който се образува тази седмица, вещае сериозни и глобални промени.

Тази седмица четирите планети ще се подредят под формата на точен квадрат над Земята и според руския астролог това ще доведе до големи обрати в общественото съзнание.

Михаил Преображенски твърди, че подреждането на планетите е знамение, което астролозите свързват с еволюция на човечеството.

Астрологът е публикувал графика, в която е видно, че кривата на биосферата ще достигне рекордно ниска стойност през цялата седмица и ще остане в зоната на отрицателните стойности.

Астрология

„На равно разстояние от Земята ще бъдат разположени Плутон, Уран, Юпитер и Марс. Това е рядко срещано явление. В астрологията е прието, че когато тези космически тела се подредят така, настъпва смяна на епохи, на глобални промени в общественото съзнание, на еволюцията на Земята и на цялото човечество. Може да станем свидетели на глобални промени по целия свят“ – казва Преображенски.

Той допълва, че тази седмица ще ни очакват събития, които коренно ще променят мнението и поведението, които сме изградили до момента.

Квадратът между Уран, Марс, Юпитер и Плутон ще изпълни дните с агресия, а ретроградният Марс допълнително ще засили напрегнатите аспекти.

Влиянието на квадрата ще се усети най-силно от зодиите, в които тези планети се намират, а именно Овен, Везни, Рак и Козирог. За тези 4 зодии цялата седмица ще бъде пълна с конфликти.

Хороскоп

Астролозите съветват Овните, Везните, Раците и Козирозите избягват лекомислените и безотговорни постъпки през тези дни, тъй като късметът няма да е на тяхна страна.

Преображенски казва, че напрегнатите събития, които ни очакват, ще са своеобразен тест за зрялост, който ще ни издигне на по-високо ниво.

От петък влиянието на квадрата ще започне да намалява до началото на другата седмица, когато изчезне съвсем. Тогава отношенията между хората ще бъдат по-качествени.

Рейтинг

5 1
4 2
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ми
ми
15.12.2014 15:38
Гугъл разпознава статията с дата 24 април 2014
58
0
Пенкилер@
Пенкилер@
15.12.2014 13:10
На такива статии е редно да се слага дата, за да е ясно кога точно е "тази седмица". Малко са хората, които се занимават с астрология и са наясно с точния момент на астрологичното събитие.
В противен случая статията се превръща в четиво без тежест, което може да бъде връткано из НЕТ-а комуто както изнася в даден момент.
125
0
Ина Грийн
Ина Грийн
24.04.2014 18:26
Що ли не вярвам, че ще стане нещо по-специално, а ще бъдат обикновенни дни както винаги ;)
11
0