Как да отложим датата на смъртта си

Как да отложим датата на смъртта си

Никой от нас не знае точната дата на собствената си смърт. О, грешка! Има поне един човек на земята, който със сигурност може да каже в кой ден ще прекъсне земният път на всеки индивид от тази планета.

Това е руският психотерапевт Игор Вагин, който твърди, че е способен на това вълшебство.

Вагин получи голямата награда на Международната академия по трансцедентални явления към ООН за постиженията си при препрограмирането на датата на смъртта.

Според теорията на руснака, човешкият организъм е свръхмощен компютър. Той работи благодарение на изключително сложен софтуер, а в него фигурира датата на смъртта.

Тя обаче подлежи на промяна. "Годината, денят и часът, когато даден индивид трябва да умре, подлежат наистина на промяна. Но с това трябва да се занимава опитен специалист, знаещ къде да "бръкне" и какво точно да направи", заяви руският академик, цитиран от вестник "Телеграф".

Самият той твърди също така, че "бъркането" го владее. Но прави това след продължителен разговор с човека, участващ в експеримента.

Подлага го на дълбока хипноза и насочва подсъзнанието му по оста на времето. Първоначално човърка из миналото на човека, връща годините назад във времето, докато стигне до детството.

Как да отложим датата на смъртта си

По време на това пътешествие в миналото Вагин разучава преживяванията на човек. След което извършва плавен преход обратно назад, докато стигне отново до настоящето. И тогава започва проучването на бъдещето, в което хипнотизаторът открива датата, месеца и годината на смъртта.

"При някои хора "виждам" дори причината за бъдещото преселване в отвъдното. Принуждавам собствената им воля да работи за отлагане на смъртта", обяснява руският учен, който разработвал метода за препрограмиране на смъртта в продължение на 20 години.

"Аз зная кога ми е писано да умра и взех мерки това да стане доста по-късно от деня, посочен от Господ", твърди Игор Вагин.

Виж повече

Рейтинг

4.2
Общо 20 гласували
5 11
4 3
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

ани иванова
ани иванова
27.10.2013 20:36
пълни глупости тои се изкара господ този бе никои незнае кога и как ще свърши земния си път ако имаше нещо такова досега КГБда бяха го прибрали да им го откраднат американците или китаиците.
11
1
Светлана
Светлана
28.09.2013 22:53
Има ли смисьл да бьдеш на 90, и да бьдеш програмиран,и да живееш,и за какво,и да бьдеш безполезен за обществото и за близките,и само да сьществуваш.
3
2
Алисия
Алисия
25.07.2013 18:17
Почти всеки добър, ама наистина добър астролог може да види това. Не точната дата, но годината - да.
4
2
Рози
Рози
15.07.2013 02:16
Този човек се мисли по-велик от Бог.Доста смело поведение.Дори и награда има.
1
2
стефка
стефка
13.07.2013 17:00
така е бях решила да умирам след смъртта на първия ми съпруг много бързо взе да се развива пред раково състояние уплаших се оперираха ме сега изобщо не мисля за смърт ще я отложим за друго време.
1
0
както и да е
както и да е
09.07.2013 23:00
Не знам коя тъй "умна" глава съчинява тези "творения",но определено знам,че не ще да си много напред професионално да ги публикуваш,за да промиваш мозъка на хора със слаба психика примерно! Като нямате какво по-умно да сложите като статия,по-добре си замълчете...Ужас...!
4
0
Интересно
Интересно
30.06.2013 20:28
Как се доказва това, че е истина?
2
0
валерия
валерия
30.06.2013 09:08
Ох, ..... и по-големи глупости сме чели...... !!!
5
0