Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

Някои изследователи подкрепят тезата, че под повърхността на Земята съществува цяла система от тунели и коридори, които се простират до недрата на нашата планета. Докъде водят тези тунели? Но и кой ли ги е построил?

Някои вярват, че тунелите водят до отдавна изгубени човешки градове, заселени от древни цивилизации, може би дори предшестващи Атлантида. Има и други версии: че там долу виреят извънземни цивилизации. А според третата теория подземните тунели се използват от правителствата на световните сили.

Тунели под земята - пътища към чужди цивилизации?

Последната версия като че изглежда най-правдива. Не е тайна, че големите държави са изградили подземни бункери и съображения за отбрана.

През 1985 година списанието Search публикува разказа на високопоставен офицер от военноморските сили на САЩ. Той разкрива, че военните открили огромна мрежа от тунели под морското дъно на Западното крайбрежия на страната.

Атомни подводници започнали да изследват въпросните тунели. Една от тях навлязла толкова навътре в тунелите, че завинаги изчезнала от радарите. След което безследно изчезнали още две подводници - U.S.S. Thresher и U.S.S. Scorpion.

Имало е и други подобни случаи. В Западна Вирджиния, работници намерили пещера със странни йероглифи по стените. Хората по-късно споделили, че вътре в нея се чували странни звуци от дълбините й, сякаш от работещи огромни машини.

Повечето доклади за подземния свят идват от Бразилия. Например, двама изследователи неотдавна са открили подземни тунели в района на Понте Гросе. В тях прекарали пет дни, след като открили малка общност от 50 възрастни и няколко деца.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 7
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
berta
berta
01.11.2013 18:22
В далечни,далечни времена,високо развита ,земна цивилизация първоначално проектирала и изградила тунелите за бързо придвижване от една точка до друга,след глобална междупланетна война останалите живи ги използвали за живеене и укритие.След 100тици години част от тях започнали да излизат на повърхността,изграждайки градове в строежа на които използвали естествени материали/като слюдата например/с които се предпазвали от различните излъчвания с които е можело да бъдат открити както от космически нашественици така и от други оцелели като тях.Те грижливо пазели входовете за да могат да ги използват при нужда.С времето тези тайни и страха се забравили и се знаели от малко просветени хора,а последвалата деградация довършила останалото.И така хората започнали отначало да градят и изучават земята и живота,откривайки отново забравени знания...........останалото го знаете от учебниците......
4
0
...
...
03.08.2013 02:03
Абе на извьнземните не им трябват тунели. Ако искат, сигурно и в хола ти могат да изникнат, сьс сьщия успех, както и в тунела :D
2
0
мишо
мишо
22.12.2012 11:18
тунелите са използувани от развити цивилизации за бързо придвижване с помощтта на вакуум в тях. Тунели има между всички континенти. Има карта на тези съоръжения.
0
0
war007
war007
12.04.2012 11:16
Бе тайни тунели и рептили,като се яват или го видя ще повярвам.И ,,Ива" ако толковоа искаш да знаеш дали съм чувал за тях-да.Напиши в интернет интервю с рептил.
1
0
ива
ива
11.10.2011 18:27
Да сте чували за Рептили - хуманоидни същества ?
1
0
Пламена
Пламена
27.04.2011 16:30
Е, как в недрата на земята ще има извънземни, след като са в земята, а не извън ? Или се има предвид, че са дошли от друго място(извън нашата планета) и са се заселили в тунелите. Дано само да не ги намерят лошите човеци. Горките, сигурно ги е страх да излязат навън.
1
0