Настъпи новата астрологична година

Настъпи новата астрологична година

На 20 март настъпи новата астрологична година, след като Слънцето попадна в 0 градуса, 00 минути и 01 секунди в знак Овен. Тази астрологична година ще е подвластна на планетата Сатурн.

Влиянието на тази планета означава, че всяка една от 12-те зодии задължително трябва да спазва правилата и закона.

Сатурн се приема за тежка планета, защото преминава бавно през астрологичните знаци. Сатурн е сред неблагоприятните планети заедно с Луната, Марс и Плутон.

Настъпи новата астрологична година

Сатурн се характеризира с традициите, които не се променят с времето, а са наложени като ритуали сред съвременните общества. Тези традиции трябва да се осъзнаят от всеки един човек без да му бъдат налагани на сила.

През периода на Сатурн се изисква по-голяма отговорност и вярност. Трябва да бъдем по-рационални и отговорни както към своето имущество, така и към своите близки.

От 20 март 2014 година до средата на март 2015 година всеки един човек трябва да прояви сериозно отношение към работата, с която се занимава, и към хората, с които контактува.

Сатурн благоприятства издигането в професионален план, само ако човек бъде дисциплиниран. Препоръчително е и тази година да се запишете на допълнителни курсове, с които да повишите квалификацията си.

През годината на Сатурн трябва да обърнете внимание и на храната, която консумирате. Препоръчително е да се наблегне на плодове.

Настъпи новата астрологична година

През първата седмица на новата астрологична година пред представителите на зодия Овен се отварят нови хоризонти, а представителите на зодия Телец трябва да бъдат по-търпеливи.

Близнаците трябва да внесат ред в документите си, а Раците да намерят баланса между емоциите и реалността.

За Лъвовете предстои взимането на сериозни решения, докато Девите ще се занимават с финансови и семейни въпроси.

Везните трябва да са по-дипломатични в служебните си разговори. Скорпионите ги чакат много дела за задвижване.

Стрелците ще реализират почти всичките си идеи, а Козирог ще поеме нови отговорности.

През първата седмица от новата астрологична година много неща за Водолеите ще станат по-ясни, а представителите на зодия Риби ще се заредят с енергия от общуването с нови хора.

Виж повече

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари