Изложиха нови свидетелства за подземните градове в България

Древни Стълби

Неотдавна обявиха, че в близост до балканското селце Лесидрен съществува секретна база с подземие, която беше наречена Обект 17. Говори се, че под много обекти около Стара планина се крият цели подземни градове.

Местните хора разказват, че подземният град край Лесидрен представлява пещера, в която са излети тонове бетон. В секретната лесидренска пещера има лабиринт от коридори, които са я превърнали в нещо като мини Пентагон.

Смята се, че изкуствените градове са създадени по времето на комунизма и тяхната цел е била тайно да складират държавно оръжие за масово поразяване. Секретните бази са се използвали и за подслушване, а според руски военен репортер подземните градове са се използвали и за експерименти с психотронно оръжие.

Планина

Предполага се, че там може да са държани и секретни ядрени бойни глави.

Достъпът до лесидренския подземен град е строго забранен. Самият бивш външен министър Соломон Паси лично потвърди съществуването на подземния град. Преди години при опит да влезе в базата Паси е бил арестуван.

"Крайно време е тайните на Варшавския договор да бъдат разкрити" – заяви бившият външен министър.

Соломон Паси разказа, че преди десет години, когато се разхождал заедно със семейството си в района, те били арестувани, малко след като прекрачили ограничителната бариера.

Ужаси

„Хората, които ни задържаха, бяха по-изненадани от нас“ – заяви Паси като добави, че в лесидренската база се съхраняват някои от най-големите тайни на българското правителство.

Военният репортер Пламен Григоров потвърди думите на бившия външен министър, като не скри, че легендите за подземни градове в България не са измишльотини.

„Подземните градове са реални и причината е за използването на психотронното оръжие“ – заяви военният репортер.

По негови думи в тези бази се правят опити със затворници, които са заблуждавани, че могат да избягат от затвора, но в същото време са тествани с психотронни генератори, които причиняват инфаркт и инсулт.

Рейтинг

5 7
4 8
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати