Индийска крава с пет крака изпълнява желания

Индийска крава

Феноменална индийска крава с пет крака изпълнява желания заради физическата си малоформацията, от която ѝ е пораснал пети крак на гърба. Петият крак на кравата се дължи на радиация в местността от преди години.

Голяма част от бозайниците, родени с подобни генетични изменения, умират още съвсем малки, но индийската крава е успяла да прескочи тенденциозната смърт.

Вълшебната крава е родена в Индия, където кравите са свещени животни и могат да се разхождат свободно по улиците на селата и градовете без никой да ги безпокои.

Чудната индийска крава принадлежи на Лаксман Босале. Той разбрал, че когато някой човек си намисли желание и хване петия крак на кравата не след дълго желанията на човека се сбъдвали.

След като Лаксман Босале разбрал за необикновената сила на своята крава, той предприел турне с чудотворния бозайник из цяла Индия, за да могат повече хора да сбъднат мечтите си.

Индийците споделят пред репортери на BBC, че вълшебната крава е подобна на европейската златна рибка с единствената разлика, че златната рибка може да сбъдва само три желания, а мечтите, които е сбъднала индийската крава, нямат точен брой.

Хората в Индия боготворят и друга крава, която също разполага с пет крака и за която се вярва, че ако бременна жена я погали, тя задължително ще роди момче.

Собственикът на кравата е индиецът е Раджа Пратап, който е нарекъл кравата-мутант Раджа.

Славата на тази чудотворна крава се разнесла, след като като жена, която вече имала четири дъщери, докоснала петия крак на кравата и се помолила този път да роди момче и след няколко месеца родила момчета близнаци.

След като историята за необичайната крава се разчува из цяла Индия, десетки бременни жени тръгват към свещеното животно, за да им помогне да родят момче.

Раджа Пратап съобщава, че над 30 жени, докоснали петия крак на кравата, са родили момчета.

Предприемчивият индиец също е започнал обиколка със своята вълшебна крава, като иска от желаещите да докоснат животното символична такса.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати