Каква е съдбата ти според формата на пръстите

Форма на пръстите

Има редица методи за определяне на човешката съдба. Един от тях е чрез формата на пръстите ни. И по–точно – по техните върхове.

Има пет вида основни модели на върховете на пръстите. Погледнете пръстите си и преценете дали те са лопатообразни, заострени, конусовидни, закръглени или квадратни. Вглеждайки се ще забележите, че пръстовите ви отпечатъци са уникални.

Както те са коренно различни и строго индивидуални, така и всеки има своя собствена съдба, която няма аналог. Отпечатъците се оформят още през осмата седмица на бременността и остават за цял живот.

Ето какво говорят пръстите ви за вас:

- Ако установите, че върховете на пръстите ви имат лопатообразна форма, то вие най-вероятно се активни и динамични. Вие не познавате умората. Животът ви е непрестанно търсене на нови изпитания, чрез които да доказвате себе си. Вие сте амбициозни, начетени и интелигенти.

- Заострени върхове на пръстите имат само големите късметлии. Подобни пръстови отпечатъци за изключително редки и са нещо като дар от съдбата. Животът на тези хора е лек и плавен.

Съдба

- Щастието пък се дава на хора, чиито върховете на пръстите са конусовидни. Те са лидери и винаги управляват много хора. Винаги са в епицентъра на събитията, блестят и покоряват.

- Закръглената форма говори за весел, оптимистичен човек. На него не му трябва много и може да се приспособи навсякъде. От всичко извлича само най-положителното. Когато е наоколо, всичко е наред.

- Квадратните върхове на пръстите говорят за реализъм. Тези хора са сериозни и целенасочени. Животът им е доста успешен в материални отношение. Сериозните препятствия се преодоляват с борбен дух.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ала бала
ала бала
26.07.2014 18:15
не е вярно
1
1
а
а
15.04.2014 12:49
тъпо
2
3