Колко пъти ще се влюбим истински – зависи от зодията

Влюбване

Специалистите по астрология смятат, че всеки човек има определена съдба в любовта, която в голяма степен зависи от зодията му. Зодиакалният ни знак ни показва колко пъти можем да очакваме истинската любов.

Овен – три пъти в живота си ще се влюби истински

Представителите на зодия Овен са скептични, когато става дума за любов. За тях е характерно да се влюбят истински три пъти в живота си, като първият път е просто от любопитство. Второто и третото влюбване за Овена от друга страна са наистина силни.

Телец – може да обича истински само веднъж

Когато представителите на зодия Телец се влюбят, те могат да прекарат целия си живот с обекта на техните чувства без да се замислят. А ако веднъж ги наранят, не са способни да обичат вече толкова силно, като първия път.

Близнаци – има три любови в живота си

Представителите на зодия Близнаци са склонни да търсят голямата любов докрай. Най-често при тях любовта идва три пъти, като всеки път смятат, че са открили точния човек.

Любов

Рак – влюбва се два пъти през живота си

Представителите на зодия Рак могат да се влюбват само два пъти в живота си. Ако от първата си любов са останали разочаровани, те са склонни да отделят доста време, за да търсят новата си половинка, но когато я открият, те ѝ се отдават с цялото си същество.

Лъв – винаги може да се влюби

Лъвовете са една от зодиите, които се посвещават на всяка следваща любов. Те са завоеватели и не се страхуват да се впуснат напълно във всяка нова връзка, дори и да съществува риска да останат излъгани и наранени.

Дева – може да обича истински само два пъти

Девите са много мнителни и недоверчиви любовни партньори. Те могат да се влюбят само два пъти през живота си, защото трудно допускат човек на 100% в своя свят.

Везни – всеки път се влюбват

Везните са другия зодиакален знак освен Лъвовете, които могат да обичат истински всяка своя следваща половинка. Дори и да са страдали при последната си раздяла, те са готови да започнат новата си връзка на чисто.

Скорпион – влюбва се истински само един път

Среща

Скорпионите могат да имат много връзки и авантюри, но могат да се влюбват истински само веднъж в своя живот. При тях отношенията не са само физически, а и дълбоко емоционални, а на най-прикритите представители на зодиака им е трудно да градят такива връзки с всеки.

Стрелците – имат четири любови в живота си

Стрелците са сред опитните знаци в любовта, като могат да се влюбят четири пъти в живота си. Но за да останат с някого за по-дълго, те трябва да се научат да правят компромиси.

Козирог – може да се влюби пет пъти

Представителите на зодия Козирог могат да се влюбят истински пет пъти в своя живот. Но заради силното им чувство за собственост, те са най-зарязваните представители на зодиака.

Водолей – влюбват се три пъти в живота си

Водолеите имат три любови в живота си, като в това число се включват и техните изневери. Представителите на зодия Водолей са склонни цял живот да търсят идеалната половинка.

Риби – има една голяма любов през живота си

Представителите на зодия Риби могат да се влюбят истински само в един човек през целия си живот. Когато веднъж намерят своята половинка, те не го пускат да си отиде.

Виж повече

Рейтинг

5 12
4 9
3 8
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
MINCHO
MINCHO
13.11.2015 20:14
malee ,to cq harem be
0
1
Viki
Viki
01.02.2015 21:45
az sum vezni sym obichala samo edin chovek...zashto taka?
3
0
Йордан
Йордан
24.02.2015 21:46
Има още много време
0
0
Необиздано Сърце
Необиздано Сърце
11.11.2014 00:37
Това за Скорпионите е съвсем вярно :))
5
0
Стрелец
Стрелец
28.10.2014 13:55
А пък представителите на зодия Стрелец обикновено ги гони риска от нещастна любов
3
0
лъв
лъв
27.09.2014 13:39
От опита си смятам ,че в повечето случай, това което е написано е вярно
3
0
оВлюбената Лъвица
оВлюбената Лъвица
15.03.2015 00:01
Аз смятам, че е напълно вярно за Лъвовете. Ние Лъвчетата се пподдаваме и за това много често сме наранени, но все пак с вдигната глава продължаваме да търсим нови завоевания!
1
0
Vesi
Vesi
30.08.2014 21:33
Според мен е вярно.Аз съм зодия рак.
3
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
26.02.2014 23:31
Не мисля, че зависи точно от зодията. Няма да давам примери, ще кажа само, че има много други фактори освен зодията. Пък и никой не може да даде гаранция колко пъти ще се влюби човек, за всеки един е индивидуално.
11
0
...
...
22.02.2014 23:44
Аз съм Овен, пълни глупости !
7
0