Не издържате без скандали или сте енергиен вампир?

Не издържате без скандали или сте енергиен вампир?

Най-вероятно всички сте чували за този тип хора, наречени енергийни вампири. Те са разделени на два вида - първите са хора, които знаят, че могат да "изпиват" енергията от другите, а втората на тези, които не подозират за своите особености, наречени още "неосъзнати вампири".

Енергийните вампири са способни за изсмукват енергия от всичко и по всякакъв начин - от дървета, от скали, чрес специални упражнения, но най-лесният начин за попълване на липсващата им енергия е като си я набавят от останалите хора.

Обикновено енергийните вампири се "хранят" с хора със средна енергия. Тъй като при други с високо енергийно поле, е нужен по-специален подход. Те се лекота изкарват другите хора извън нерви и предизвиквайки в тях мощни емоции, черпят от енергията им. След което за известно време стават необичайно добри и се чувстват на гребена на щастието. Но за сметка на чуждото нещастие.

След като енергийният вампир почувства липса на енергия, той отново докарва (осъзнато или не) близките си хора до скандали.

За предпочитане е да не влизат в конфликти и спорове с хора, при които виждате, че разговорът всеки път завършва със скандал. Просто избягвайте тези хора.

Ако все пак скандалът е неизбежен, опитайте да запазите самообладание. Дишайте дълбоко, започтете са ди повтаряте на ум молитва или просто се упражнявайте с таблицата за умножение. Това ще помогне да проконтролирате емоциите си. Ако знаете, че енергията ви е слаба, носете амулети и талисмани.

Сред неосъзнатите вампири обаче има и такива, които не обичат скандалите и шума. Но пък имат друг приом за получаване на енергия - непрекъснато се оплакват от своята съдба и разказват за своите сърдечни или здравословни проблеми. По този начин те предизвикват емоции у вас чрез съчуствието, което изразявате и отново черпят енергията ви.

Съществуват и сексуални вампири. Това се хората, най-често жени, които съблазняват мъжете и ги отнемат от семействата им, отнемат цялата им жизненост. Мъжете дълго време не успяват да се откъснат от такива връзки и непрекъснато мислят за тези жени, като по този начин превръщат в кошмар живота на своите близки.

Има и мъже сексуални вампири. Те непрекъснато сменят партньорките си. Опустошават моралните принципи на жените и ги изоставят.

Когато човек има силно енергийно поле е защитен от енергийните вампири. Да възстановите енергията си не е трудно. Физическият труд, танците, пеенето, рисуването, общуването с природата, разходката в парка... Това помага.

Рейтинг

5 5
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Реалист
Реалист
30.07.2013 14:04
И моята майка е енергиен вампир,прикрита!Но пред хората се представя като Любяща добра майка!Останах сирак на 15 год.,много малка се омъжих!Нямах сватба,на подписването майка ми ми даде черна дреха и останах вдовица като нея!Никога не ме е попитала как съм,не ме е приласкала като майка!Винаги е пожелавала да съм сама като нея!И с втория брак не случих!Зарязваше ме в трудни моменти,а толкова
исках да имам СЪРДЕЧНА,ОБИЧЛИВА майка, не егоист!
3
2
Силвия
Силвия
25.06.2013 02:19
Майка ми е енергиен вампир.Аз никога не съм се разбирала с нея.Още от дете все намираше за какво да се скара с мен.И не само с мен а и с баща ми,баба ми и други близки.Все тя беше права а другите криви.Омъжих се малка,избягах от вкъщи заръди майка ми.После се разведох и все попадах на мъже които имаха в своя характер вампиризъм.Сега живея с един човек за който също се съмнявам че е енергиен вампир.За всичко той е прав,другите са криви.Подценява ме постоянно.Имам шофьорска книжка от 7 години но нямам собствен автомобил.Когато го помоля да покарам неговата кола става спор от който той излиза с аргумента че аз не ставам за шофьор.Имам изкарани курсове за фризьор но той не ми дава да го подстригвам защото и за фризьр не съм ставала.Много обичам да танцувам и да пея но според него гласът ми бил фалшив и за певица не съм ставала.Най-лошото е че много ме манипулира със секса.Постоянно иска да правим анален секс а на мен не ми е приятно.На няколко пъти се опитах да му кажа че аз съм нормална жена и имам нужда от нормален секс но той не желае да разбере.Имам чувството че съм се превърнала в гей.И още в преслужница,защото със нищо не ми помага в домакинството ами чака като бей да му сложат и да му вдигнат.Уморих се вече.Нямам сили .Немога да се оплача,той тръгва пръв да се оплаква.И вечно недоволен,отрицателно настроен и нацупен.Рядко се усмихва.А така ми се иска да е по-различно
3
0
nekaf
nekaf
12.04.2013 21:52
и аз съм енергиен вампир не е зле
1
1
Мария
Мария
08.01.2015 18:22
Махни се от този човек - той те е превърнал в тотална робиня! Това ,че избираме неправилни връзки заради проблемите с родителите си е защото подсъзнателно ги смятаме за авторитет и считаме за редно да направим това ,което искат те , а не ние. Аз от година на година осъзнавам ,че майка ми се е превърнала в много мощен вампир - тя не понася успеха ми упреква ме в несъществуващи пороци и не само това.КОгато давам , подарявам винаги е казвала "ще те убия как можеш да си харчиш парите'.Когато ме види винаги гледа да се скара за всичко ,което можеш да си помислиш. КОгато я поканя се държи като обидена примадона дори не сика да влезе в стаята и да седне и вечния и израз е "нямам време",но има време за скандали и проклятия и обиди.От малка съм се самотглеждала и цялото внимание е за брат ми , който е инжалид с церебрална пареза , но аз никога не съм ревнувала.Попаднах на "Съпруг"енергин вампир защото дотогава нито приятелките ми бяха подходящи според нея нито момчетата.Въпросния ми "мъж ме препиваше , изнасили ме веднъж , но тя прехвърли апартамента който бяха взели и платили 2/3 , другата 1/3 го плати мъжа ми на него чрез закупуване.Слава богу имах добра адвокатка и се разведох успешно живея в съшия апартамент и децата са собственици след това две връзки имах единия 7 години ми отказваше да се премести при мен накрая ме изостави и се ожени за два месеца за друга .Другия беше много странен , но под овчата кожа е крил вампирска душица и ме е вкарал в такъв лабиринт .. от 6 години не мога да намеря мъж с който да имам нормална връзка.НАДЯВАМ се този горчив опит да те вразуми и да поемеш по собствения път по- добре сама отколкото зле придружена.Освен това любовта ще те намери без да правиш каквото и да е и в най скритото ъгълче само ако си готова за нея.Успех!
0
0
Ива
Ива
19.10.2014 15:59
и аз също...
1
0
Bili
Bili
02.08.2012 22:23
да то и аз съм енергиен вампир и знаете ли защо.у дома постоянно карам дядо си да ми крещи и аз винаги се чувствам права в това.До толкова съм съм го
0
0
sun
sun
07.02.2012 16:01
дааа направо, що не кажете, че всички хора са енергийни вампири!!!:Р
0
0
????????
????????
07.12.2011 16:02
i az vqrvam 4e ima vampiri
0
0
саманта
саманта
25.10.2011 18:35
Хора, тези неща са измислица. Аз не вярвам докато не го видя с очите как ме хапе или ми смуче кравта. Една приятелка от даскало всеки божи ден ми диша във врата и аз се местя на друг чин. Имам късметче, не съм вампир.
0
0
съни
съни
13.10.2011 10:50
Съгласна съм, че има енергиини вампири. Те точно това търсят да срещнат някой, който се чувства щастлив и доволен от живота си и да му изтрият усмивката от лицето.
3
0