sanovnik.bg»Статии»Мистерии»НАСА засне излитащо НЛО на Марс

НАСА засне излитащо НЛО на Марс

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
НАСА засне излитащо НЛО на Марс
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Марсоходът Curiosity успя да заснеме неизвестен обект, излитащ от Червената планета. На кадрите, пуснати и като видео в Youtube, ясно се вижда движещо се НЛО над марсианското небе.

Видеото е съхранявано в базата данни на НАСА, а обектът, който е заснет да излита от Марс, е сферичен.

Потвърждение на това, че обектът се е движил е втората направена снимка след 6 минути и 29 секунди, на която не се е виждало нищо в марсианското небе.

НАСА засне излитащо НЛО на Марс

Голяма част от специалистите отричат това да е комета или метеорит, защото опашката му не е сочила нагоре, както е нормално за падащите небесни тела.

Летящият обект е заснет точно в 23 часа 26 минути и 37 секунди от камерата, намираща се в предната част на марсохода.

На снимката предполагаемото НЛО изглежда като светъл конус, което според много експерти е безспорно доказателство, че обекта има извънземен произход.

Подобни феномени са заснемани както на други планети от Слънчевата система, така и на Земята.

Неотдавна загадъчни летящи обекти се появиха и над плевенското село Комарево. Очевидци разказват, че са видели необикновени светещи обекти в небето. На заснетите кадри се вижда, че летящият обект преминава пред Луната и продължава нагоре.

НАСА засне излитащо НЛО на Марс

Компютърна възстановка, направена по-късно, е показала, че неизвестните летящи обекта са били 2, като първият се е движил на няколко километра пред втория и е летял хоризонтално, докато плавно се е издигал в небето.

За разлика от него второто НЛО е летяло вертикално и е преминало пред Луната.

Подобни събития провокираха и решението на Министерството на отбраната в Русия да учреди специално ведомство, което да има готовност да се справи с неидентифицирани летящи обекти.

Това беше заявено на пресконференция от заместник-началника на Главния изпитателен космически център към Въздушно-космическата отбрана на Русия Сергей Бережной.

Русия също е от страните, които следят за НЛО с комплекс от многофункционални радиотехнически средства и радиоелектронна апаратура с висока степен на автоматизация и точност на измерванията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Aeezakmi
Aeezakmi
12.02.2014 01:26
Ето снимката..
4
5
Жени
Жени
08.02.2014 00:57
никаде в сайта на НАСА не успях да намеря снимка или видео от прословутото НЛО........
12
1