sanovnik.bg»Статии»Мистерии»НАСА засне излитащо НЛО на Марс

НАСА засне излитащо НЛО на Марс

НАСА засне излитащо НЛО на Марс

Марсоходът Curiosity успя да заснеме неизвестен обект, излитащ от Червената планета. На кадрите, пуснати и като видео в Youtube, ясно се вижда движещо се НЛО над марсианското небе.

Видеото е съхранявано в базата данни на НАСА, а обектът, който е заснет да излита от Марс, е сферичен.

Потвърждение на това, че обектът се е движил е втората направена снимка след 6 минути и 29 секунди, на която не се е виждало нищо в марсианското небе.

НАСА засне излитащо НЛО на Марс

Голяма част от специалистите отричат това да е комета или метеорит, защото опашката му не е сочила нагоре, както е нормално за падащите небесни тела.

Летящият обект е заснет точно в 23 часа 26 минути и 37 секунди от камерата, намираща се в предната част на марсохода.

На снимката предполагаемото НЛО изглежда като светъл конус, което според много експерти е безспорно доказателство, че обекта има извънземен произход.

Подобни феномени са заснемани както на други планети от Слънчевата система, така и на Земята.

Неотдавна загадъчни летящи обекти се появиха и над плевенското село Комарево. Очевидци разказват, че са видели необикновени светещи обекти в небето. На заснетите кадри се вижда, че летящият обект преминава пред Луната и продължава нагоре.

НАСА засне излитащо НЛО на Марс

Компютърна възстановка, направена по-късно, е показала, че неизвестните летящи обекта са били 2, като първият се е движил на няколко километра пред втория и е летял хоризонтално, докато плавно се е издигал в небето.

За разлика от него второто НЛО е летяло вертикално и е преминало пред Луната.

Подобни събития провокираха и решението на Министерството на отбраната в Русия да учреди специално ведомство, което да има готовност да се справи с неидентифицирани летящи обекти.

Това беше заявено на пресконференция от заместник-началника на Главния изпитателен космически център към Въздушно-космическата отбрана на Русия Сергей Бережной.

Русия също е от страните, които следят за НЛО с комплекс от многофункционални радиотехнически средства и радиоелектронна апаратура с висока степен на автоматизация и точност на измерванията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Aeezakmi
Aeezakmi
12.02.2014 01:26
Ето снимката..
4
5
Жени
Жени
08.02.2014 00:57
никаде в сайта на НАСА не успях да намеря снимка или видео от прословутото НЛО........
12
1