Кои подаръци са съдбоносни

Кои подаръци са съдбоносни

Подаръци

Още от Древността се е смятало, че всичко, което подаряваме, носи енергия, която може да повлияе на човека, на когото подаряваме подаръка и да му донесе както щастие, така и неуспехи.

Чрез подаръка, освен че се демонстрира вида на връзката между две личности, се предава и част от кармата на човека, който подарява, към човека, който получава подаръка.

За най-добри подаръци, които да се разменят между влюбени, са посочени пръстените за жените и метална верижка за китката за мъжете.

Тези подаръци са подходящи заради кръглата си форма, която символизира безкрайността. Затвореният кръг на пръстена и гривната, който преминава през ръката, контролира енергийните потоци, преминаващи от ръката през сърцето и душата.

Подарък

Ако решите да подарявате очила, трябва да ги заредите със своя собствена енергия, като ги носите няколко дни във вътрешния си джоб – близо до гърдите. Така ще накарате човека, на когото подарявате очилата, да гледа през вашите очи и общуването ви с него ще е по-лесно.

Ако искате обаче да привлечете любовта с подарък, най-подходящия предмет за това са ключовете. Това не означава непременно да купувате коли и апартаменти за подарък. Може просто да вземете красива висулка под формата на ключ, с която също да привлечете любовта.

Ако подарявате вещи украсени с камъни, добре е да разберете зодията на човека, на който ще подарявате подаръка, за да може той да му носи късмет.

Сред вещите, които никога не трябва да се подаряват, е огледалото, защото то вещае раздяла и кавга. Не е препоръчително да подарявате и парфюми или други козметични средства, защото те са символ на фалша и лъжата и могат да ги привлекат в отношенията с близките ви.

Часовник

Шапки и шалове също не трябва да се подаряват, защото те показват желанието ви да подчините човека, на когото ги подарявате.

Други вещи, заредени с негативен смисъл, са часовниците, ножовете и всеки предмет, който лесно може да се счупи, като порцеланови и стъклени вази и чаши.

Ножовете са агресивни предмети, а подареният часовник означава, че връзката ви с този човек ще продължи, докато часовникът работи.

Негативната енергия от тези предмети може да бъде намалена, ако подаръка бъде символично откупен т.е. човекът, на когото подаряват подобен подарък, трябва да даде някаква банкнота, без значение от стойността ѝ, на човека, който подарява подаръка.

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Наталия
Наталия
03.01.2015 15:58
не е вярно. подариха ми часовник, който спря да работи, но още сме приятели.
2
0
иле-ели
иле-ели
09.02.2014 14:22
аз си купих едно сребърно ключе, но на никой не съм го подарила, така си стои, и най-вероятно ще си го нося аз.
12
2