Фън-шуй хороскоп 2014 за Куче

Фън-шуй хороскоп 2014 за Куче

Фън-шуй хороскоп

Според Китайския календар Куче е роденият през 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 или 2006 година. Кучето е вярно, справедливо, със силно чувство за морален дълг, изпълнително, търпеливо, искрено, честно, щедро, грижовно и интелигентно.

Конят и Тигърът винаги осигуряват гръб на Кучето, а тайният му приятел е Заекът. Конфликтно животно за Кучето е Дракон. В понеделник му върви много, в четвъртък по-добре да не се захваща с нищо.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 година Кучето ще е изпълнено с увереност в силите си, което ще му помогне да постигне всичко, което е планирало.

Ще имате чувството, че светът е ваш и можете да направите всичко с лекота. Достатъчно е да поставите пред себе си ясни цели и бъдете убедени, че ще успеете да ги осъществите.

През 2014 година интуицията ви е много силна и ще ви помага както в бизнеса, така и в личния ви живот. Ще имате мотивация и сили да започнете ново бизнес начинание и ще успеете за изненада на близките ви, които не вярват в силната ви енергия и късмета ви.

Фън-шуй

Въпреки успеха, който ви очаква през тази година, ще ви се наложи да се сблъскате и с много трудности заради завистливи хора и конкуренти, които ще се опитат да ви попречат да осъществите плановете си.

Ще изпаднете в много неловки ситуации, но ще рискувате, осланяйки се на инстинктите си, и ще успеете да излезете победители от бизнес-битките. За повече късмет в работата поставете в офиса си статуетка на кон.

Близки до вас хора ще се опитат да ви попречат да осъществите плановете си, но вие не трябва да се поддавате на желанието си да влезете в конфликт с тях.

Има риск от финансова нестабилност през 2014 за Кучето, но след средата на годината нещата се уталожват и в това отношение всичко вече ще е наред.

Сватба

Ще имате нови познанства, към които трябва да се отнесете с необходимото уважение, защото ще ви донесат много полза. С новите партньори в любовта трябва да бъдете внимателни, защото ще има опити от тяхна страна да ви накарат да узаконите отношенията си.

Ако не усещате, че моментът за това не е настъпил, просто не го правете, защото годината не е подходяща за брак.

За повече късмет в любовта ще ви помогне парче розов кварц в спалнята. Може да носите бижу от розов кварц, който да се допира до кожата ви. Здравето ви е добре в годината на Коня, но все пак трябва да обърнете внимание на стари болежки, които ще се обадят през тази година.

Талисмани с формата на куче, тигър и кон ще ви помогнат да преминете с лекота през препятствията, пред които ще бъдете изправени през тази година.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати