Навлизаме в месеца на Водолея – кое е най-важното за периода

Ера на Водолея

От този понеделник Слънцето започва да преминава в знака на Водолея, което ще понижи деловата активност и ще ни направи по-малко дисциплинирани, но ще ни събира по-често с приятелите.

През следващия месец повечето хора ще са съсредоточени в търсенето на съмишленици. В дните на Водолея ще общуваме по-често с приятелите и ще формираме приятелски кръгове.

Според астролозите месецът е много подходящ за включване в обществени организации.

Събитията през периода на Водолея ще бъдат непредвидими и парадоксални, но ще внесат много промени в живота ни.

Приятелство

Намаляващата Луна от 20 януари е знак за стартиране на нови начинания. Астролозите съветват да се огледате около себе си и да установите къде допускате грешки, за да ги поправите. Ако сега предприемете тези промени, плодовете от труда ви няма да закъснеят.

През първата седмица от навлизането на Слънцето във Водолей събитията ще се случват много бързо и е важно да следим връзката между тях. Тази седмица се очертава да бъде много успешна във всяка работа, свързана с информация, учене, кореспонденция, общуване и пътувания.

От понеделник ще имаме успех във всичко, което изисква ловкост на ума.

Най-динамичният ден от седмицата ще е петък, когато Марс и Меркурий застават в благоприятен аспект помежду си. Тогава може да научите важна информация, а думите ви ще имат тежест и сила.

Мечатаене

Петъкът е и ден, подходящ за започването на творчески проекти, но предимство ще имат тези, които работят в екип.

През почивните дни негативният аспект между Меркурий и Сатурн може да докарат проблеми в отношения при мнозина. Конфликтите у дома ще изникват сякаш от нищото. Наред с това много хора ще се оплакват от умора.

Астролозите съветват да останете позитивни и да не губите доброто си настроение, както и да се поддържате тялото си със здравословна храна.

Според теорията на астроложката Марияна Добранова от 21.12.2012 година сме навлезли в ерата на Водолея, за която ще са характерни кризи, катаклизми и духовно пробуждане.

Виж повече

Рейтинг

4.1
Общо 12 гласували
5 4
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Вълчица
Вълчица
21.01.2014 14:54
До сега имало ли е подобни статии за отделните месеци, защото не съм засичала. Още не знам дали ще е полезна, но определено е приятна и дори в предупрежденията си позитивна!
Браво!
4
0