Електромагнитно оръжие променя климата и контролира мозъците ни

Климатични промени

Инженер Петко Ганчев разкри в родния ефир, че злокобно оръжие стои в основата на природните бедствия по целия свят. Ганчев добави още, че здравето на хората също е манипулирано от тази технология.

Българинът разказа подробно за програмата ХААРП, която е програма за изследване на активното сияние на високите честоти, и в същността си представлява проект за изучаване на йоносферата чрез използването на електромагнитни вълни.

Програмата ХААРП е стартирала през 1993 година, когато в Аляска е издигната изследователска станция, която много приличала на обикновена телевизионна кула с навързани по нея много сателитни чинии.

Според думите на инженер Ганчев тази програма се ръководи от военноморските и военновъздушните сили на Америка.

Торнадо

Малко по-късно множество теории започват да се лансират в обществото относно същността на програмата ХААРП и нейното влияние.

Оказва се, че зад нейната фасада се крият изследвания и експерименти, отнасящи се до промените в климатичните условия и контролирането на земетресения и други природни бедствия.

Учени по цял свят, които са запознати с дейността на програмата, смятат, че тя е насочена към изграждането на електромагнитно оръжие, с което са предизвикани множество катаклизми в различни точки от земното кълбо, като земетресението във Фукушима и бурята „Хаян“.

Страх

Петко Ганчев смята и че земетресението в Перник през 2012 година също е дело на ХААРП.

Изобретателят допълни още, че освен на природата, това оръжие влияе и на хората по Земята. Когато е задействано, то причинява силна мигрена, главоболия, проблеми с кръвното налягане и сърдечни неразположения. Твърди се, че чрез електромагнитното оръжие буквално могат да промият мозъка на човек и да го накарат да прави, каквото му вменят чрез вътрешни гласове.

Вредното въздействие и страничните ефекти на биологичното оръжие, подготвено от програмата ХААРП, са били задочно признати от Европейския парламент през 1998 година, когато властите трябваше да изготвят „Зелена книга“, където трябваше да бъдат описани всички поражение върху околната среда.

Тази идея не успя да се реализира заради упражнен натиск от властите в САЩ.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 5
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Виракоча
Виракоча
14.02.2015 18:21
Като се замисли човек живеем в доста равит свят, в елемент като интегралната схема има натикани куп транзистори и конденатори. Колко му е на луд учен да натика отделните компоненти в Кока-колата или Сникърса или да ги изхвърли със самолет във атмосферата и да ги вдишаш от въздуха, в тялото ти се сглобява Нано компютър които се командва от антените в ХААРП....
5
0
Боби
Боби
27.01.2014 04:26

Това е като допълнителна информация към статията.
5
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
26.01.2014 17:04
Толкова ли са недоразвити тези учени.Не знаят ли,че ние сме в Бог и Бог е в нас,че всичко каквото правят отново рекушира върху нас или са ръководени от зли сили на самонадеяност за величие?
8
2
о.з. полк. инж. Тодоров
о.з. полк. инж. Тодоров
25.01.2014 16:31
Успешните опитите с честотно управление на природни явления, както и въздействието им върху човешкото съзнание започват през 30-те години на миналия век от гениалния Никола Тесла. За да не се използват едностранно и користно, той предава част от трудовете си на СССР. Така нито САЩ, нито СССР могат самостоятелно да постигнат неговите резултати. Това не спира всяка от страните да развива своя програма за манипулиране на Шумановата кухина в йоносферата. ХААРП започва действие през 60-те, в стремежа си да настигнат постиженията на руснаците и тяхната индталация на п-в Чукотка.
Тук автора има две неточности:
1. Годините от които се развива програмата;
2. Честотния диапазон. Въздействието се постига при честоти 7 до 30 Hz
13
2
Боби
Боби
27.01.2014 04:06
Дори има предположение, че аварията в Чернобил е предизвикана от грешен експеримент с Руската инсталация и тя за дълго е спряна, а тогава Американците я копират принципно и с някои промени я построяват близо до Канада.
4
2
Мишо
Мишо
25.01.2014 10:54
Колосални средства се насочват към разработване на оръжия, обслужващи великите сили, за да държат в подчинение планетата. Склонен съм да повярвам, че отдавна има такива оръжия. След като в Москва има фирма, осигуряваща желаното от Вас хубаво или лошо време, след солидно заплащане, защо да няма енергийно оръжие, предизвикващо земетресение или торнадо? Жалко за красивата Земя и нейните незнаещи обитатели!
10
1
ммм
ммм
25.01.2014 00:44
За това оръжие се знае отдавна даже имаше и предаване за него по Дискавари или Нешанъл
6
1
ггг
ггг
22.01.2014 21:31
Странно, от гледна точка на физиката е невъзможно въздействието на природата от разви психопадски глупости..
3
4
Меги
Меги
22.01.2014 21:46
Напротив! НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! Запомни го! ;) Абсолютно всичко е възможно! Дори да полетиш! Както казах, всичко е възможно, стига да вярваш и да поискаш! ;)
8
2
иле-ели
иле-ели
22.01.2014 09:39
много психопати има дето си мислят че могат да се промиват мозъци хахаххааха
обаче истината е, че всеки си носи последствията за действията..........
5
2