Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

Бъдеще

Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев провели изследване заедно с екип от лингвисти, от което се установило, че думите влияят върху човешкото ДНК.

Изследователите открили, че данните се съхраняват в нашата ДНК точно по същия начин, както се съхраняват в паметта на компютъра. Освен това се оказало, че нашият генетичен код използва граматичните правила и синтаксиса по начин, който е много близък до човешкия език.

Поразително е заключението след редицата експерименти, което доказва, че думите и фразите могат да влияят върху човешката ДНК.

Учените, които са използвали вербализацията в правилната честота, са успели да повлияят на клетъчния метаболизъм и дори да поправят генетични дефекти.

Руските изследователи са успели да предат информация от един набор ДНК на друг набор ДНК, както и да препрограмират клетки без да е необходим нито един хирургически разрез.

Учените са успели да преобразуват ембрион на жаба в ембрион на саламандър, само като му говорят.

Работата на руските учени предоставя научно обяснение на това защо внушението и хипнозата имат толкова силно въздействие върху хората. Нашата ДНК е природно програмирана да „откликва” на думите.

Мистерия

Според експертите различните езотерици и гадатели използват именно мислената енергия, за да пророкуват.

В генетичната основа на човек стои интуицията или наричана още „хиперкомуникация”. Хиперкомуникацията е термин, използван за описването на ситуация, в която човек внезапно получава информация от външен източник, а не на базата на личните си знания.

Трите фактора, които възпрепятстват хиперкомуникацията, са напрежението, силното безпокойство и хиперактивността на мозъка.

Откритието на руските учени вероятно ще помогне на хората да възстановяват загубените си способности и отново да се възползват от тях.

Ако успеем до край да активираме връзките на нашето ДНК, без проблеми ще можем да получаваме информация от Вселената, свързана с нашето бъдеще, както и да предаваме нашите желания.

Виж повече

Рейтинг

3.8
Общо 19 гласували
5 7
4 6
3 3
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

пиратсат
пиратсат
18.05.2014 17:52
говорели на жабата и тя станала саламандар.по тая логика-говорели на заека,че е вълк то виж изял лисицата ха,ха...
3
7
НаУчения
НаУчения
29.03.2014 18:27
Да нека да видим препратка към научното издание къде е публикувана тази глупост от псевдо учени и екстрасенси, които с баене и бабини деветини решават всички проблеми.

Руски учени идиоти, които се занимават с всичко друго, но не и наука.
4
20
Луфт
Луфт
25.03.2014 23:30
Всичко е енергия.
20
2
Ирма Великова
Ирма Великова
09.02.2014 09:10
Вместо да се мъчим да си откриваме бъдещето, по-добре чрез хубави и положителни мисли и самовнушения да си го правим такова, каквото го искаме!
16
1
Деница
Деница
31.01.2014 23:34
И сега ако дадете препратка към научното издание, където е публикуван труда на колегите,може и да се заинтригувам!
10
2
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
21.01.2014 07:19
Ето как може да се обясни клетвата която достига човека,изречените думи се сбъдват и навреждат на индивида към когото е отправена тя.
14
3
Вълчица
Вълчица
20.01.2014 12:02
Може и да стане, ама не и в тоя век, когато се развиват само технологии и методи, който да ни направят по- зависими и отдалечени и ограничени... и задължително да носят пари!
23
0