Как да хипнотизирам човек
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да хипнотизирам човек

Как да хипнотизирам човек

Как да хипнотизирам човек

Внушението, което се практикува от хипнотизаторите, може да бъде осъществено и от хора без много опит благодарение на изпитани методи.

Това на първо място е техниката на водене на разговор. Тайната е да се провежда разговорът така, че да се търсят интересните за събеседника теми. След това, когато вече сте открили интересната за вашия събеседник тема, проявете се като добър слушател.

По този начин ще намерите по-лесно начин да въздействате върху съзнанието на човека. Гласът на хипнотизатора не трябва да бъде нито прекалено рязък, нито да звучи като мрънкане. Най-вярната интонация е тази, която прилича на интонацията на вашия събеседник.

Ако той говори прекалено силно, говорете вие по-тихо и той ще е принуден да намали силата на гласа си. Използвайте умело и погледа си. В очитe на човека е концентрирана голяма сила. Магнетичният ви поглед ще предаде на мозъка на събеседника ви силно въздействие, което осъществява влияние, близо до хипнотичното.

В началото на разговора със събеседника ви трябва да го гледате право в очите с приковаващ вниманието поглед. Този поглед трябва да изразява силна воля, твърдост и концентрация.

Ако събеседникът ви избягва вашия поглед, гледайте встрани от него. Когато той се опита да види какво гледате, хванете погледа му с вашия. Точно този е моментът, в който може да направите внушение на този човек.

За да се научите да хипнотизирате хората с поглед, трябва да правите специални упражнения, с които да тренирате силата му.

Как да хипнотизирам човек

Всеки ден трябва да тренирате погледа си. Вземете лист хартия и нарисувайте върху него кръг с диаметър 2 сантиметра. Концентрирайте се върху него и без да мигате, гледайте право в него в продължение на 5 минути, а след това постепенно увеличавайте времето.

Скоро ще усетите, че очите ви не сълзят и тренировката на погледа ще ви се струва съвсем лесна. В този момент започнете да вървите из стаята, като не откъсвате поглед от кръга.

Когато и това упражнение е усъвършенствано, направете няколко кръгчета върху отделни листове хартия. Гледайте ту единия кръг, ту другия, като от време на време се концентрирате само върху единия от тях. Практикувайте всеки ден концентрирането на погледа ви върху средата на носа си.

Докато се опитвате да внушите дадена мисъл на някого, говорете с уверен, но спокоен хипнотизаторски глас, гледайте го с поглед, концентриран върху очите на човека, и повтаряйте наум определени думи.

Мислете следното: ти ме харесваш, всичко, което ти казвам, е много интересно, и ние с теб сме едно цяло. Аз съм твоето сърце и твоята душа. Ти ще изпълниш това, което сега ще ти кажа.

Ще се убедите, че в много житейски ситуации това ваше умение ще се окаже много ценно и ще успеете да внушите определени мисли на хората, с които разговаряте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 6
3 9
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
ivan
ivan
16.02.2016 21:34
Nmymynn
0
0
Tom
Tom
03.03.2015 15:12
Ако се случи нещо лошо ??
2
0
sofiq
sofiq
11.06.2015 14:30
Kakvo moje da se slu4i???
0
4
марио
марио
03.09.2014 17:21
Ще пробвам
дано да стане
3
0
Mario
Mario
23.07.2014 00:47
Ще пробвам а ако не стане
7
2
wachman
wachman
07.06.2014 19:35
Деиства ли или е просто някъв саит за фън
2
1
Николай
Николай
07.01.2014 12:58
Ще пробвам и аз,че ми е много интересно
2
1
Гергана
Гергана
07.01.2014 12:17
Дано върши работа!
2
1
Вълчица
Вълчица
03.01.2014 10:30
Прилагала съм някой от тези техники несъзнателно. Имат ефект, а не съм ги тренирала. Представям си лекотата с която ще го правя, ако по тренирам.
Интересно, че това са техники за водене на един нормален разговор и всеки с малко възпитание ги е усвоил волю-неволю.
8
0
koko
koko
07.06.2014 19:37
Ама какво трябва да се направи как да хипнотизирам
4
1