Спането по корем води до еротични сънища

Еротични сънища

Доскоро се използваха специални техники, които да предизвикат еротични сънища. Тези сънища имат специално място в съзнанието ни и крият своите ползи, като намаляване на психологическото и сексуалното напрежение например. Наскоро учените от Хонконг откриха много по-лесен и ефективен начин за постигането на подобно явление.

Според китайските учени по-вероятно е да сънуваме еротични сънища, ако спим по корем. Тази констатация идва на базата на експеримент, в който участие са взели 670 студенти. Станало ясно, че когато човек спи с лицето към възглавницата, не получава достатъчно въздух. Това затруднено дишане наподобява това по време на полов акт. Така мозъкът се заблуждава, докато спим. И започва да изпраща еротични картини към мозъка, които се прожектират в главата ни.

10% от всички сънища, които сънуваме през целия си живот, имат сексуален характер. Жените сънуват еротични неща около пет пъти месечно, а партньорите им в нереалния секс са най-често истинските им половинки. Мъжете от друга страна в сънищата си най-често правят секс с непознати жени.

Въпреки този феномен спането по корем не е домат полезно. Много лекари и специалисти смятат, че спането по корем е полезно само за хора, които имат дискомфортни състояния на стомаха, например подуване. По този начин тази поза облекчава неприятните усещани.

Спане по корем

От друга страна обаче тази поза е много вредна за либидото и това се отнася и за двата пола. Когато човек спи по корем, той притиска вътрешните си органи, в това число и пикочния мехур. Така се получава проблем с кръвоснабдяването на органите в малкия таз, от което пък следват проблеми, свързани със сексуалните възможности и комфорт по време на акта.

При проблеми със стойката или с гръбначния стълб, спането по корем отново е крайно непрепоръчително. Същото се отнася и за тези, които искат по-дълго да изглеждат млади. По време на сън по корем лицето се смачква.

Така се образуват първо леки, а след години и по-дълбоки бръчки. Спейки по корем главата е обърната на една определена страна. След време на тази част на лицето се образува дълбока бръчка, най-вероятно около носа или устата.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
i love porn
i love porn
02.04.2015 11:42
порноооооо на сън
1
0
mimincetyyy wee
mimincetyyy wee
02.04.2015 11:41
аз винаги спя по корем а еротични сънища не съм имала а много искам да имам
1
0
georgi
georgi
02.04.2015 11:43
ami ela prii men i shte sbadna sunishtata t
2
0
sibel
sibel
01.01.2014 19:05
не е вярно по скоро са спортни сънувам си тренировките и как играя.
0
1
maria
maria
29.12.2013 17:20
Еротични сънища никога не съм имала, и по-добре. Най-глупавите сънища са еротичните!
3
11