Година на коня за Рак

Зодия Рак

Годината на коня не е най-добрата година за представителите на Рака. С няколко думи – за Раците годината на коня ще е изпълнена с професионални успехи, но лични загуби.

Вероятно ще претърпите няколко сътресения. Ще имате нужда от подкрепа, но тъй като сте честолюбиви е по-вероятно да не я потърсите – помислете дали не правите грешка, като не давате възможност на близките ви хора да ви помогнат.

Това, което е най-важното за Рака през 2014 година е да се вслушва във вътрешния си глас. Не всичко ще върви по мед и масло, но важното е да не се отчайвате и да се отдавате на негативни емоции. Стремежът всичко да се наред и да имате всичко е най-малкото нездравословен.

От друга страна – задава се пътуване, за което отдавна мечтаете и отдавна планувате. На въпросното пътуване ще ви хрумнат някои много добри идеи, които можете да започнете да осъществявате веднага щом се приберете у дома.

До вас има човек, когото в представите си сте издигнали на пиедестал – възможно е през годината на коня да преосмислите позицията, която сте му отредили.

По отношение на здравето – пазете се от гръбначните проблеми – най-вече в началото на годината. За всички вас Раци, които са търсили своето място по отношение на работата и които дълго са се борели да го получат – вижда му се краят. Ще постигнете това, което отдавна мечтаете и ще започнете да подреждате живота си.

Хороскоп за Рак

Не се вглъбявайте в съвършенството - не съществува, а гоненето му единствено може да развали вече постигнатото. Радвайте се на онова, което имате.

Обвързаните Раци трябва да обръщат повече внимание на любимите си хора и да ги окуражават. Дръжте близо до себе си представители на зодия Везни и Водолей, Рибите също се доказват като добри приятели.

Между месец април и месец юни ще се случат няколко неща, които ще ви направят по-сигурни и уверени от всякога. През юни се отдайте на любов и романтични изживявания, а следващия месец помислете за здравето си.

Пътуването, за което говорехме може да се осъществи след месец август. Ноември ще бъде пълен със социални контакти.

Рейтинг

4.4
Общо 13 гласували
5 8
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари