Не сключвайте брак до края на януари – Венера е ретроградна

Венера

Астролозите съобщават, че от 20 декември 2013 г. до 31 януари 2014 г. планетата на любовта – Венера, ще се движи ретроградно, което ще се отрази на партньорските взаимоотношения между хората.

Пред този период не се препоръчват сключването на бракове, годежи, взимане на заеми или кредити. Вместо това можем да посетим театри, музеи и да преразгледаме отново емоционалната си връзка с човека до нас.

От земна гледна точка ретроградното движение на планетите изглежда сякаш те започват да се движат назад, като се връщат към градусите, които вече са изминали.

Флирт

През този период е възможно да се върнем към стара любов, като сами потърсим бившите си партньори или случайността ни срещне.

Тази среща ще ни върне към миналото и ще изясни причините за раздялата, като е възможно старата искра да пламне отново.

Дори отношенията да не се възстановят на предишното ниво, ще настъпи освобождаване от тежкия душевен товар и придобиване на ценен опит.

Но астролозите предупреждават, че всяка връзка, започнала през тази фаза на планетата, няма бъдеще, а силните чувства в началото ще се превърнат в разочарование и мъка.

Планета Венера

При двойките, които имат дългогодишни връзки, ретроградната Венера ще донесе изясняване на взаимоотношенията, като астролозите предупреждават и тях да не правят резки промени във връзките си.

В периода на ретроградно движение на Венера върху психиката оказват влияние подсъзнателни процеси - съзнанието не реагира или реагира със закъснение на много неща, затова емоционалният живот на човек в този период протича неудовлетворително и по-вяло.

Това се отразява и на сферата на любов и интимност, и на отношенията с околните. Мъжете в това време не са толкова привлекателни за жените, а жените стават по-капризни и истерични.

Взаимното разбирателство между хората е затруднено, защото стават по-чувствителни, обидчиви и капризни.

Ретроградната Венера може да е причина и за неправилно разбиране на любовта, засилена емоционалност и силна нужда от удоволствия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати