Година на коня за Риби

Зодия Риби

Изпитанието, което беше за вас 2013 година, свърши с последните ѝ часове. От следващата 2014 година започва нов период за всички представители на зодия Риби, в който свободата ви ще бъде повече, ще можете да контролирате по-добре това, което ви се случва. Ако имате желание за развитите, това е вашият шанс.

Ще имате възможността да покажете на какво сте способни – захванете с нещо, което винаги сте искали, положете усилия, покажете хъс и нещата ще се получат. Бъдете внимателни в споделянето и не се поддавайте на любимото занимание – да правите от незначителни пречки, неразрешими проблеми.

Ако започнете да усложнявате всяка ситуация и да забелязвате и най-малките неща, които ви се случват, провалът ви е почти сигурен. През годината на коня внимавайте с импулсивността – опитайте да я контролирате и не хващайте много дини под една мишница. Захванете се е едно нещо и го доведете докрай.

Успех

По отношение на любовта – за онези, които не са обвързани има изгледи за трайни връзки през 2014 година. В случай, че сте семейни – възможно е да се появи нов член на семейството. През идната година ще се срещате с нови хора, които ще ви помогнат за промяната, от която имате нужда.

Представителите на Овен, Везни или Скорпион могат да бъдат от съществено значение за вас и да изиграят особено важна роля в живота ви, затова бъдете бдителни при общуването с хора от тези зодиакални знаци.

През първите два месеца от годината (годината на коня според китайския календар започва на 31.01.) се поглезете – заслужили сте го, имайки предвид последните дванадесет месеца.

Риби

Месец март ще бъде важен месец, същото се отнася и за месец от годината - декември. През 2014 година е възможно промяна на мястото, където живеете или поне някаква промяна в интериора.

Най-хубавото през годината на коня за вас Риби е, че ще усещате как сами управлявате съдбата си и контролирате всичко около себе си.

Ще започнете да взимате поуки от пропуските и грешките, които сте правили до този момент. Забавленията през годината няма да бъдат дефицитни – ще имате достатъчно поводи за радост. Малко вероятно е нещо или някой да ви изненада.

Рейтинг

5 4
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Капри
Капри
12.02.2014 13:41
Хареса ми! Хубавото ми предстои. :)
1
1
#НИМОА
#НИМОА
04.02.2014 14:49
Тва ше е мойта година дааааааа!!!
10
0