На Луната и Марс е имало живот

Живот на Марс

Според американския изследовател и бивш сътрудник на НАСА Ричард Хоугланд множеството мисии на Аполо са потвърдили, че на Луната и Марс е имало живот, но Американската космическа агенция крие тази информация от хората.

Ричард Хоугланд е автор на бестселъра “Тъмна мисия: тайната история на НАСА", в който разкрива наблюденията си, докато е работил за агенцията.

Хоугланд споделя, че през 30-те години, в които е изучавал въпросите, свързани с присъствието на разумен живот в Космоса, е успял да събере доказателства за съществуването на изкуствени съоръжения и образувания на другите планети.

Бившият сътрудник на НАСА разкрива, че космическите агенции на САЩ и Русия разполагат с много снимки, на които се виждат руини на извънземни постройки.

Луна

На някои от фотографиите могат да се видят въздушни замъци, намиращи се на Луната, и конструкции, които са изпълнени от прозрачен материал, приличащ на стъкло.

През 2007 г. Ричард Хоугланд и негови колеги организираха мащабна конференция, на която обявиха, че НАСА пази много тайни, свързани с НЛО и фантастични постройки, намиращи се на други планети.

В момента бившият сътрудник на Американската космическа агенция оглавява Enterprise Mission в щата Ню Мексико, който се занимава с наблюдаване на дейността на НАСА.

Според Хоугланд с руския изследовател Владимир Авински са свързани първите гръмки открития, които НАСА е скрила от целия свят.

Аполо

През 80-те години руснакът е изучавал Сидония – област на Марс, където е открил очевидни признаци за съществуването на разумен живот.

Данните от марсоходите през това десетилетие ясно са показали, че на Червената планета се е случила ужасна катастрофа, която е унищожила всичко живо и сега марсианските градове са погребани под дебел слой прах и кал.

Находките от Луната също са потвърдили, че на земния спътник е съществувала човекоподобна цивилизация.

Хоугланд разкрива, че през 1972 г. астронавтите от Аполо 17 са заснели глава на андроид, приличащ на C3PO от филма "Междузвездни войни".

Според американеца тази глава е донесена на Земята и изучавана от НАСА.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
19.01.2019 16:52
Извънземните имат база на луната
0
0
София
София
18.04.2015 18:12
Това е супер
Но,защо сега няма живот
0
0