Физик доказа съществуването на задгробен живот

Задгробен живот

Професорът по квантова физика Робърт Ланза от медицинската школа на университета Уейк Форест, САЩ разкри, че според теорията на биоцентризма смъртта е илюзия, създадена от нашето съзнание.

Ланза твърди, че хората вярват в смъртта, защото свързват края на живота с умирането на материалното тяло, но според неговите проучвания човешкият живот е изграден като взаимодействие на определена смесица на молекули, които до голяма степен се влияят от човешките желания.

Според теорията за биоцентризма смъртта не е окончателна.

Квантовите физици смятат, че биологията стои в центъра на Вселената и животът е единственият създател на всичко около нас.

Експертите по квантова физика стоят зад теорията, че човешкото съзнание определя формата и размера на обектите във Вселената.

Отвъдното

Ланза споделя, че синьото небе, което от малки ни е внушавано, че е синьо, може да бъде възприето от човешкия разум като червено или зелено, ако мозъчните клетки на човек бъдат модифицирани, така че съзнанието му да приеме идеята за червено или зелено небе.

Експертите по квантова физика твърдят, че именно човешкото съзнание определя всичко случващо се във Вселената.

От гледана точка на биоцентризма за времето и пространството не съществуват границите, които човешкият ум им поставя. За учените тези понятия, както и всички обекти около нас, са подвластни на нашите желания.

Ланза твърди, че в този смисъл смъртта и безсмъртието не са ограничени теоретични понятия и е напълно възможно човешкият живот да е безкраен и да продължава съществуванието си в някакви паралелни светове, ако човек го пожелае.

За да подкрепи твърденията си, Робърт Ланза се е позовал на прочутия експеримент на Томас Янг, при който учените са наблюдавали как една частица преминава през 2 процепа.

Когато частицата е разглеждана от експертите като куршум, тя е преминала последователно първо през единия после през другия процеп.

Но когато частицата е разгледана като вълна, тя е преминала и през двата процепа едновременно.

Този експеримент е показал на учените, че материята около хората може да се променя въз основа на съзнанието и възприятието на човека.

Виж повече

Рейтинг

5 11
4 7
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
гошу
гошу
25.04.2014 10:20
вав задгробния живот имали кюфтета
8
5
Рачко
Рачко
17.12.2013 23:47
пичове, като пишете за нещо, от което не разбирате, вземете че ползвайте някой специалист за консултант защото ставате за подбив с толкова много на брой фактологически грешки...
11
4
77537
77537
06.04.2014 12:54
Този физик - открил топлата вода. Е Нютон отдавна го е доказал че нищо в природата не изчезва - а се превръща от едно нещо в друго нещо.Вероятно и с живота е така - умираш но част от тебе става нещо друго. А библията е измислица за романтици...
13
11
Веско
Веско
12.03.2014 02:28
Нека да не смесваме тая псевдонаука с Библията, а? Аман вече от подобни драскачи и най-вече от хора които им вярват!!! За Бога прочетете какво е открито до момента и тогава се замислете върху написаното, за да видите колко нелепо звучи!!! Моля, не ме отричайте веднага, като сухар... Просто съм, човек който може да мисли и да вижда нещата реални - такива каквито са!!!
10
6
Анонимната
Анонимната
06.03.2014 12:12
Рачко ти Библия виждал ли си ?
5
4