Можем да забогатеем с 1 прост масаж

Нос

Някои езотерични учения твърдят, че масажирайки определени части на носа си, можем да се издигнем в службата, да спечелим нови приятели и дори да забогатеем.

Специалистите смятат, че някои точки на носа могат да променят енергийното ни състояние, защото са свързани с централната и периферната нервна система.

Около тези точки съществува определено биополе и чакри, които предизвикват промени в настроението и физическата организация около човек.

Според експертите, за да се изпълни някоя от целите ви, трябва просто да масажирате определена точка от носа си с малкия си пръст за 10 секунди. Този ритуал трябва да се прави в продължение на час и половина, като на всеки 10 минути трябва да масажирате за 10 секунди специалната точка от носа.

1. За повишение в службата – ако искате да се издигнете в кариерата си, трябва да масажирате основата на носа си, която се намира между очите ви.

Точки по носа

2. За да получите наследство – отпуснете се и си представете близки или роднини, които идват при вас, за да ви дадат пари. Масажирайте средната част на носа си.

3. За да ви отпуснат кредит или да си върнете дълга – представете си пари пред себе си и масажирайте върха на носа си.

4. За да спечелите от тотото – в продължение на 5 секунди си повтаряйте щастливите си числа или мотото, което смятате, че ви носи късмет и не споменавайте думи, които съдържат частицата „не“. Масажирайте долната дясна част на носа си, която се намира малко по-нагоре от върха му.

5. За да получите парична премия – повтаряйте си, че сте човек, който заслужава тези пари и масажирайте долната лява част на носа си.

Привличане на пари

6. За да ви вдигнат заплатата – представете си щастливата физиономия на вашия началник и масажирайте лявата част от върха на носа си.

7. За да спечелите нови приятели – убедете сами себе си, че сте прекрасен човек и хората около вас ви обичат и уважават. Масажирайте дясната част от върха на носа си.

За да привлечете пари в дома си можете да използвате и касичка за пари, която задължително трябва да стои по средата на един рафт. Около касичката трябва да поставите 4-те представителя на природните стихии.

В северната част поставете сол – символ на земята, в южната поставете жълта свещ – представител на огъня, в западната се поставя чаша вода – символа на водата, а източната пръснете с любимия си парфюм – символ на въздуха.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 4
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
.N.S.N.
.N.S.N.
20.05.2014 11:38
значи тря да си пипаме носа и ще имаме късмет ЯКО!!!
1
0
Валя
Валя
01.12.2013 00:14
На мен пък ми хареса. Най- малкото подобни ритуали повшават позитивното мислене, което така или иначе си е полезно и много често само води до успех, най- малкото защото се променя излъчването на човек!
12
1
маргарита
маргарита
28.11.2013 20:03
и аз се чудя защо всички си човъркат носовете
24
2
stempz
stempz
28.11.2013 12:39
а мойе и да опростеете след безмислени статии:)
8
6