Археолози: Шумерите са общували с извънземни

Шумери

Екип от археолози твърдят, че са открили изображения, които доказват, че древната цивилизация на шумерите са имали контакт с извънземни същества.

Според тях през четвъртото хилядолетие преди новата ера в Месопотамия се появяват същества от планетата Нибиру, преминаваща в близост до Земята на всеки 3 600 години.

В редица шумерските текстове се разказва за огромни летящи огнени колесници, които са развивала скорост, с която корабите са можели да обиколят планетата ни само за няколко минути.

В тези текстове се говори, че извънземната цивилизация е поканила древните шумери да се разходят с летателните апарати, след което ги е върнала на Земята невредими.

Археолозите са открили и че на печатите на древния народ е изрисуван именно такъв необикновен космически кораб.

Шумерски текст

Откритието показва, че водачът на шумерите Gudey започнал да гради платформа за излитане и кацане на кораба „Черната птица“, наричан по-късно от народа МУ.

Сред откритията са и много изображения на ракети, управлявани от невиждани до момента същества.

Официалната наука все още не приема подобна интерпретация за древната история на човечеството.

Според множество неофициални тези шумерите са имали интензивни контакти с представители на извънземна цивилизация, която е отговорна за подобряването на човешката генетика.

Освен това се смята, че много от уменията, които хората са придобили, са наследени от извънземни същества.

Шумерски текстове

В своите текстове шумерите са описвали загадъчната планета Х, която според тях се намирала на 3 милиарда километра от Земята.

Древният народ е твърдял, че дължи отличните си познания за Слънчевата система на странни същества.

Шумерските плочи разкриват, че извънземната раса, известна още като Ануннаки, е дошла на Земята, за да проверят за злато.

Богове от небето са имали украшения на главата и костюми, представляващи съвременни шлемове и протектори.

Древните извънземни теоретици са вярвали в извънземни в древността, и че тези срещи са далеч от истинска случайност и че извънземни цивилизации не само са общували с нас, но и са променили хода на човешката история.

Виж повече

Рейтинг

4.5
Общо 12 гласували
5 8
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Виракоча
Виракоча
19.03.2015 21:58
От същите тия шумерски клинописи е създадена библията преиначена по начин угоден за евреите. И когато се сблъсках с невидимата сила на Анунаки, те ми се присмяха в мислите и питат-След като притежаваме тази сила мислиш ли че бихме позволили който и да е божи син да бъде разпнат на кръст? Почувствах срам че съм се родил човек.
1
0
Рамбо
Рамбо
12.04.2014 10:37
Анунаките(елохимите)не са рептилската раса тва са две различни раси(казвам само да знаете)мисля че анунаките са хуманоидна раса изчезнала преди 5000години те са ни одвличали като сме били маймуни и са ни връщали във формата на хора(някакво тяхно подобие)с цел да ни изследват и да извършваме някаква дейност(робство или хо скоро колония)но др. Раси не са били съгласни с това и ставали некви войни не знам си кво бе тва е забранена за нас история още човешкия вид не е дорасъл
6
0
дана
дана
19.03.2014 23:55
Серията от книги на Закария Сичин е посветена точно на анунаките и дейността им на Земята.
4
1