sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Филмите за НЛО предизвикват халюцинации

Филмите за НЛО предизвикват халюцинации

Филмите за НЛО предизвикват халюцинации

Сигналите за НЛО зачестяват всеки път, когато Холивуд и киностудията по света избълват поредната си продукция, свързана с нашествието на неидентифицирани летящи обекти.

В това е убеден експертът по наблюдения на летащи чинии Дейвид Кларк от Университета в Шефийлд.

Преди няколко дни правителството на Великобритания разсекрети тайни досиета със сигнали за срещи с НЛО.

Кларк дава за пример данни именно от тези документи. Броят на гражданите на Острова, информирали властите, че са преживели срещи с инопланетяни, се е увеличил с няколко пъти след филмите "Денят на независимостта" и "Досиетата Х".

Цифрите говорят, че през 1995 година броят подадени сигнали е 117. Година по-късно, когато "Денят на независимостта" обикаля екраните, скача до 609.

Предишният бум бил през 1978 година, когато Холивуд пусна "Близки срещи от третия вид" на Стивън Спилбърг.

Дейвид Кларк е сигурен, че съществува връзка между филмите за НЛО и сигналите за извънземен контакт.

"За мен обяснението е следното: хората виждат съвсем обикновени неща, като светлините на самолет, например. Но тъй като са подластни на историите за НЛО, смятат, че виждат него", казва Кларс.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
мирослав венелинов
мирослав венелинов
08.12.2013 18:13
Когато бях малък някъде към 5 6 години се връщах със семейството си от механа и когато погледнах нагоре видях над блока бял кръг с три светлини образуващи триъгълник .Това същество се движеше и постепенно ижчезваше зад блока. За мен си остана мистерия и не мога да разбера какво беше това нещо очевидно е било НЛО.
1
0
*****
*****
20.11.2011 21:15
През лятото,беше ясно небето. Имаше малко звезди. Някаква светлина се движеше. Не беше звезда. Нито... нещо подобно. Обиколи по небето отиде по-надолу и изведнъж изчезна. Чаках следа още от това, но така и не намерих. Дали е било НЛО или не? Или нещо друго? Никога няма да узная ...
0
0
az
az
17.05.2011 10:58
Аз съм виждала няколко пъти, беше си НЛО.
0
0