Отрицателните черти на зодия Скорпион

Зодия Скорпион

Скорпионът както в природата, така и като покровител на родените под знака му, може да е много опасен дори от разстояние. Тази водна зодия има доста отрицателни качества, умело прикрити с подмолни и чисти лъжи.

Скорпионът е способен на измяна, лъжа и интригантство и то само с цел да задоволи нуждата си да унижава. Той е уникална комбинация от садист и мазохист.

За да постигнат целите си, Скорпионите не пестят никакви средства. От друга страна не пестят сили и средства и за да създават добро мнение за себе си, след което да ударят предателски в тила. Ненавиждат педантичността, егоизма, глупостта, необмисленото и изобщо всичко, което ограничава свободата.

Скорпион

За да достигнат високи равнища в професионален план, те буквално оставят трупове след себе си. Кариерата винаги е на преден план. Ако показват определено приятелско отношение към вас, то значи преди час са написали донос до началството.

Съществува мит за неизмеримите граници на ревността на Скорпиона. Тя не винаги е такава, но ако бъдат предразположени и той/тя наистина ви обича, ви очакват въпроси, скандали, счупени чинии, дори шамари. Както в кариерата, те са безскрупулни и в любовта.

Скорпионът проявява изключителна самовглъбеност в конкретна цел, което в повечето случаи води до разрушение. Нараните ли ги, чакайте жестоко отмъщение.

Твърдоглавостта и предубедеността са основни техни качества. Невероятното им самочувствие може да бъде пречупено само от собствена и лична депресия. Във всяка ситуация могат да проявят жестокост, грубост и егоизъм. В живота Скорпионът е фен на пошлите анекдоти и порнографски филми.

Скандали

Като цяло, отрицателните черти на Скорпиона могат да се обобщят така:

нетолерантни, властни, войнствени, неотстъпчиви, непримирими, доминиращи, ревниви, деструктивно критични, екстремисти, тирани, брутални, жестоки, манипулативни, вечно недоволни, недоверчиви, завистливи, обсесивни, страстно мразещи, потайни, отмъстителни.

Най-доброто, което можете да направите, е старателно да избягвате конфликт с тези личности - дори минимален, защото последствията могат да са сериозни за вас.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 5
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (31)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
27.02.2019 07:46
Честни ,справедливи,коректни,идеалисти,изключително интелигентни,много чувствителни ,добри по душа,естествена реакция е когато ги нападат да се защитават.от другите зодии има много студени,нахални,хитри и лицемерни хора
7
1
карина
карина
06.03.2016 20:44
Най-точните , честни и коректни хора са от тази зодия. Статията няма нищо общо с реалните факти и е чиста проба една глупост.
21
6
Котенце
Котенце
07.12.2015 19:51
Аз съм зодия скорпион и почти всичко е вярно ние сме добри прятели но ако ни направите нещо си отмъщаваме
6
2
Анонимен
Анонимен
19.10.2015 10:33
Майка ми е зодия скорпион,като не я слушам ,почва да ме напада и да ме критикува !
1
1
Ел
Ел
11.09.2015 12:53
Как може да се пишат такива глупости...хората са различни, всеки е възпитаван по различен начин ....всеки човек може да има лоши черти като изброените, но зодия скорпион да се определя по този начин е твърде глупаво, повърхностно и несправедливо...
8
1
Артур
Артур
17.08.2015 08:08
Пълни глупости е тая статия.нищо верно няма в нея.
8
1
Scorpio
Scorpio
05.06.2015 13:01
Някой е бил "ужилен" от Скорпионче! Много си личи по начина по който е написана статията. Пълна боза! Нищо общо с реалността :D
13
3
Тина
Тина
07.04.2015 17:29
Не съм зодия Скорпион (Везни съм), но само ще кажа, че аз съм имала приятелка зодия Скорпион и над половината неща, които пише тук са пълни глупости. Скорпионите са много добри и верни приятели, знам си го от личен опит. Какво толкова има страшно в зодия Скорпион? Вие направо си ги изкарахте някъкви чудовища. Хора като всички нас са. И също да допълня и аз съм чела за другите зодии много неща и честно да си кажа не само Скорпионите биват така жестоко оплювани.
12
2