sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Отрицателните черти на зодия Телец

Отрицателните черти на зодия Телец

Телец
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Родените под зодиакалния знак Телец имат както положителни, така и отрицателни черти на характера. Те не се развиват при всеки с еднаква сила, но са дълбоко и кармично закодирани в същността им, като могат да се появят на бял свят във всеки един момент.

Основният недостатък на Телеца е гледането през пръсти на своите слабости, както и поощряването им. Изключителни егоцентици, те са от една страна упорити, но и доста безразлични към всичко. От друга страна на моменти проявяват особена свръхвнимателност, нетипична за останалите зодии.

Телците често биват неуверени и не съумяват да се възползват от предоставените им възможности. Поради това в повечето случаи стават жертва на загуби.

В личните си отношения представителите на тази земна зодия също проявяват някои определено отрицателни черти. Те често се подвеждат от неспособността да съединяват секса с емоциите.

Хората от тази зодия нямат духовни стремежи и е добре поне да си измислят такива, да се престорят, ако не за себе си, поне за своя партньор, за да запазят отношенията си с него. Мъжете Телци страдат от нужда от ласкателство.

Зодия Телец

Егоцентризма на Телеца го превръща в едно неимоверно и постоянно мрънкащо същество. В живота той е материалист и вещоман и често се поддава на конфликти.

Когато се намират в компания, околните избягват да говорят на каквато и да било тема с Телеца, тъй като той винаги е на корено различно мнение от това на събеседника си, само и само да му покаже, че не е прав.

Телците мразят всякакъв вид промени – те ги изнервят. Изключително консервативни са и не позволяват на никоя новост да навлезе в живота им, дори тя очевидно да го подобрява и улеснява.

За ината на Телеца всеки е чувал. За всяко нещо, което не става по техния начин, те упорстват като магаре на мост. Някои астролози смятат, че в тях е посято семето на алчността.

Доказателство в това намираме във факта, че доказано Телците са едни от най-добрите икономисти. Телците обичат и да се налагат – това им доставя садистично удоволствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
59
410
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
22.01.2016 20:21
Като овните телците постоянно изискват,командват и критикуват нещо,като не стане ,както трябва !
0
3
Анонимен
Анонимен
15.09.2015 17:49
Лошо е да имаш партньор от зодия телец,защото тази зодия много командва !
3
3
телец
телец
27.02.2015 19:27
Нищо вярно!
9
0
Хикс-Игрек
Хикс-Игрек
03.04.2014 21:50
Представете си кафенета,барове,ресторанти и други места за социални контакти...И навсякъде дискриминирани,,Телци,,.Никой не разговаря с тях от страх,че ще бъдат винаги контра.На чен ми е смешно.,,Телец,,съм,но слава Богу,не съм се чуствувала никога така изолирана.Имам понякога мнение,което не съвпада с това на околните и смело со го казвам тогава,когато има смисъл да се обадя.Един вид,има дискусия.
8
1
Телец
Телец
03.04.2014 21:39
Има вярни неща разбира се,но тези качества могат да се наблюдават и в хората от другите знаци.Аз като,,Телец,,би трябвало да съм изключение,че се интересувам от астрология,йога и много други духовни тематики.Имам приятелка ,,Телец,,.която е чудесен психолог.За цялостната зодиакална картина допринасят всички планети и местоположението им там.
7
1
Айнщайн
Айнщайн
09.01.2014 19:59
Дева и телец - ах, как се заслужават! Не съм чела до момента по - верни писания за двете зодии. Браво на автора! Познавач в детайли.
5
6
ЦЕЦИ
ЦЕЦИ
05.01.2014 22:50
Съпругът ми е телец,но няма нищо вярно,от това,което прочетох.
11
3
Дуди
Дуди
05.01.2014 13:10
Вярно е. Лошото е когато имаш такъв партньор до себе си. Животът ти става ад.
6
7