Руски военен: Извънземните ни защитават!

Извънземни

Наскоро генерал-лейтенант Алексей Савин заяви, че няма реална заплаха за човечеството от извънземно нашествие.

Според него основната заплаха за човека е самият човек, който предпочита техническия пред духовния път на развитие.

Савин разкри, че руското правителство е имало контакт с извънземни.

Той сподели, че инопланетяните притежават всичко, което им е необходимо, и не се интересуват от земните ресурси, защото сами са можели да произвеждат това, от което се нуждаят.

Метеорит

Руският военен твърди, че извънземните са вече на Земята. Те имат собствени бази и могат да стават невидими, когато пожелаят.

Тези разкрития събудиха дискусии по въпроса дали извънземните прикрито защитават човечеството.

Като аргумент в подкрепа на тезата, че извънземните са наши защитници се посочва падналият метеорит край Челябинск.

При падането на метеорита на 15 февруари тази година са избухнали силни експлозии, в следствие на които са ранени 1200 души.

Според данни на НАСА диаметърът на метеорита е бил 17 метра, а теглото му – 10 хиляди тона.

Енергията, която се е отделила по време на взрива, се оценява на 500 килотона тротилов еквивалент.

НЛО

В общественото пространство са се появили твърдения, че последствията от метеорита не са толкова пагубни заради помощ от извънземните.

В интернет е публикуван клип, на който се вижда втори летателен обект до падащия метеорит, който за секунди се е докоснал до него и е изчезнал в небесното пространство.

На 16 март 2013 г. руските власти официално прекратиха търсенето на метеорита, поразил Челябинск.

Дни преди това спецводолази са се гмурнали в замръзналото езеро Чебаркул, намиращо се в непосредствена близост до поразената област.

Специалистите са заключили, че няма промяна в качествата на езерната вода.

Според Вячислав Ладонкин – говорител на Министерството на извънредните ситуации, дупката в езерото не е резултат от падането на метеорита.

Науката има твърдо становище по въпроса каква е вероятността да съществува извънземен разум и според това становище шансът да съществуват извънземни цивилизации е много голям, понеже е почти невъзможно Земята да е единствената обитаема планета във Вселената.

Виж повече

Рейтинг

3.9
Общо 28 гласували
5 11
4 8
3 5
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Monny Monsterr
Monny Monsterr
05.06.2015 20:57
Извънземни цивилизации посещават Земята още от зараждането на човечеството. Те не биха ни навредили - ако искаха, ние нямаше да съществуваме. Пък и сме прекалено лесна мишена за такива напреднали цивилизации.
4
0
123
123
27.09.2014 21:15
Абсолютно вярно е че единствената заплаха сме си единствено ние. Само безпределната човешка глупост може да ни унищожи но Господ ни пази като вижда колко сме невежи.Дори очевидното не можем да проумеем и да оценим. Няма смисъл да продължавам.
18
1
Ари
Ари
09.01.2014 17:38
Не бъркайте материя и дух...Извънземните са като нас - биологични видове.Има по-напреднали раси духовно от нашата разбира се.Като цяло аз не си падам по религиите.Бог наричам онази сила, която е всичко, не създала, защото тя никога нищо не е създавала, просто я има винаги я е имало, никога не е имало начало и край.Придържайки се към тези твърдения казвам, че душите и на хора и на извънземни са все души от една "материя", а физическите светове сгъстена енергия, т.е. твърда материя.Та бъркат някои хора физическите светове с духовните.Разбира се отвъд всичко това те пак са части на едно цяло на Бог или Висшата сила както аз и казвам :)
25
2
Airl
Airl
21.04.2015 03:08
Мнението Ви съвпада и с моето виждане! Много добре сте го казали! И всяка душа има уникално излъчване и енергия! Съветвам Ви да прочетете книгата Alien Interview (създадена по реални данни от случая в Розуел 1947г.)
1
0
alireza
alireza
12.11.2013 22:12
Бог ме дари с добро сърце добра душа направиме пророк видях неща които никога няма да забравяБог само Бог единен и милостив.Никой не ми е забранявал да пиша и говоря за това.
9
3
alireza
alireza
12.11.2013 22:02
Здр аз се молих и исках силно с сърце да видя нашите братя по разум.И БОГ МИ ЯВИ СЪН.На този ден и това място вечер щете чакат трима.Отидох след няколко дни на ореченото място чакахаме три човечета по 50см високи и ушите им същите като на Шрек на фуния направими впечетление,че те наистина са зелени.Кораба им беше кръгал и голям колкото тракторна гума.Бях в шок обхванаме страх те също се стреснаха разбрах,че с почти никой не са се срещали или с много малко хора.Казах силно Бог ми каза да дойда те поклатиха глава и единят приближи пипнаме за ръката дясната после искше да приклекна приклекхнах и с един уред ме излекуваха белодробен рак за който и аз не знаех ,че съм болен.Протегнах деснната си ръка и ме дариха с сила която е да места по леки предмети от растояни без да ги докосвам.Маркирахамме с биологичен чип попитахаме да ли можеда гледат и чуват чрез мен.Аз се замислих и казах ,че съм женен но те ме поуспокоиха като в знак,че интимностами неги интересува.Казах Бог ме ппрати а те казаха знаеме това.Искаха да кажат много неща но им беше забранено неможеха.Ппопитах ги дали може да им подаря едно кръшче и те се зара много взехсиаго стиснах си ръцете и те си тръгнаха.Бог ме прати никога няма да забрвя срещата си.
7
7
Яна
Яна
10.11.2013 17:20
Мисля че би било супер извънзевни и хора да са приятели :D
34
1
Паско93593
Паско93593
17.03.2014 20:31
Абе човек не знам точно какво да ти кажа,но на кратко ТИ ме уби с твоита история ... как така Бог ти е показал тези неща какви са те просто е безсмислено ... недей да намесваш Бог с тези твой истории който нямат нито смисъл нито доказателства..Свръх естествени сили ще имаш..пф..
2
2
aaz
aaz
18.02.2014 00:26
мисля че е било така преди мноого години
6
1
милена
милена
10.11.2013 08:20
така е тези извънземни са луди имат тънък мозък
1
18
Monny Monsterr
Monny Monsterr
05.06.2015 20:51
По скоро ти имаш тънък мозък.
3
0