sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гледане с листа от чай

Гледане с листа от чай

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Гледане с листа от чай
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Бъдещето винаги е представлявало интересна тема както за съвременните хора, така и за древните цивилизации. Неслучайно има толкова много техники за гадаене. Такива са хвърляне на боб, гледането на ръка, гледане на вино, гледане на кафе. За тези, които не са любители на нито една от последните две напитки, съществува и друг начин за надникване в идващите дни. Става дума за гледане с листа от чай. Един способ, който има много стара история и е високо ценен сред азиатските народи.

С помощта на обикновени чаени листенца можете да разкриете бъдещето си, смятат китайски гадатели.

Този ритуал с чаени листа е известен в Китай още от древността. Действа само ако се прави сутрин, веднага след ставане от сън.

В порцеланова чаша се хвърлят чаени листенца и се заливат с вряла вода. Захлупват се с чинийки за три минути. Докато часовникът отброява трите минути, трябва да се концентрирате върху най-важните за вас проблеми.

Повдигате чинийката и гледате какво плува в чашата. Ако отгоре няма нито едно чаено листенце, не чакайте съществени промени в скоро време.

Ако при гадаене с чай едно листенце плува отляво, а две - отдясно, очакват ви успехи във всички сфери. В работата е възможно повишение, финансите са стабилни, а любовта е по-прекрасна от всякога!

Гадаене с чай

По едно листенце от двете страни и допълнително малко късче вдясно е лош знак – неприятности в бизнеса. Освен това - и изневяра от половинката.

Когато две листенца са се "целунали", нещата вървят като цяло на зле, но до четири дни всичко ще започне да се оправя.

Ако абсолютно целият чай е на дъното, но отляво се мъчат да изплуват две малки парченца, това вещае, че всичко лошо от днес започва да върви към подобряване.

Всички листенца са на повърхността - това означава, че в любовта не трябва да чакате успехи поне три дни. Романтичните ви планове вероятно няма да се случат според вашите надежди.

Ако само едно листенце е изплувало на повърхността, а останалите само се опитват да се надигнат, това е много добър знак - ще ви върви, каквото и да започнете да правиш днес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати