Призрак спаси живота на десетки хора
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Призрак спаси живота на десетки хора

Призрак спаси живота на десетки хора

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Призрак
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Призрак успя да спаси живота на десетки пътници след инцидент със самолет на Тайландските авиолинии.

При разследването на инцидента много от пасажерите са споделили пред комисията на Националното самолетно управление на Тайланд, че са успели да се евакуират навреме благодарение на загадъчна стюардеса.

Самолетът на тайландската авиокомпания е излетял от летището на Гуанчжоу в Китай, но е трябвало спешно да се приземи на летище в Банкок заради повреден колесник. При приземяването самолетът е излязъл извън пистата и 13 души са пострадали при евакуацията.

Пътниците са изпаднали в паника, защото е съществувала опасността самолетът да се запали. Всички са се втурнали към аварийните изходи и стюардесите на самолетната компания не са успели да въведат ред сред пасажерите.

Самолет

Няколко души са пострадали от морето притискащи се човешки тела, които се опитвали да излязат през някои от изходите на самолета. Ненадейно се появила стюардеса, която била облечена в национални тайландски дрехи.

Тя спокойно призовала всички пътници да се подредят и да напуснат самолета. Нейното присъствие и съвети дали ефект и евакуацията приключила без повече инциденти като никой от пътниците не е пострадал сериозно.

След това никой не е видял въпросната стюардеса. От авиокомпанията твърдят, че всичките им служители носят еднакви униформи.

По традиция всички от екипажа се преобличат в тайландски национални униформи след излитането на самолета и отново обличат униформите на авиокомпанията непосредствено преди кацането.

Камерите на летището са заснели, че всички членове на екипажа по време на евакуацията на пътниците са били облечени в униформи на авиокомпанията.

Експертите по мистерии и призраци са потвърдили, че привидението е признак на жена, която е починала при самолетна катастрофа през 1998 г. в самолет на Тайландските авиолинии. Тайнствената жена е била стюардеса в компанията.

Друг случай е документирал как призрак е спасил мъж от прегазване с камион. Видеото е качено в Youtube, но все още не е ясно дали не става въпрос за монтаж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 5
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати