Американски хирург вади от хора извънземни чипове

Американски хирург вади от хора извънземни чипове

Хирургът от Калифорния д-р Роджър Лейк със сигурност не е от неверниците в съществуването на извънземни цивилизации, тъй като самият той е имал контакт с тях.

Медикът твърди, че в своята практика се е сблъскал с поне десетима пациенти, от които е извадил извънземни микроскопични чипове от телата им.

Всичко започнало през 1973 година. Докато управлявал малък самолет, неочаквано двигателят му изключил. Лейк изгубъл съзнание и се озовал в тунел, яркоосветен.

След известно време лекарят дошъл в съзнание и успешно приземил на летящата птица.

До тук добре. Но след няколко дни американецът открил странно петънце на дясната си ръка.

Три точици били симетрично разположени близо до средния пръст на дланта му. На тъмно Роджър забелязал, че от точките струи зелена светлина.

Лекарят се посъветвал с уфолози. И най-логично обяснение за тях било, че по време на изгубването на създание, Роджър просто е бил подвластен на извънземен разум.

Лейк започва да се рови и открива, че и друга хора са преживеи подобни събития.

След отвличания от извънземни Патрисия Демли и Пет Паринело откриват странни премети в телата си след случайно направени рентгенови снимки.

Доктор Лейк лично ги извадил от крака на Патрисия и от ръката на Пет. Пациентите му никога не са се познавали, но предметите с формата на семки от пъпеш в телата им били абсолютно еднакви.

Покрити били с мембрана и издавали лека фосфорна светлина.

Година по-късно, през 1996, лекарят се натъква на нови два случая. Дорис и Ени се оказват приемници на сферични предмети в краката си.

С течение на годините лекарят извадил извънземни чипове дори от челюст на свой пациент.

Американски хирург вади от хора извънземни чипове

Всички предмети били обстойно изследвани от учени. Те открили, че се състоят от 11 различни метала. Част от тях - непознати за човечеството. По своя състав били близки до метеоритите. В сферичните импланти на Дорис и Ени пък били открити кристали.

Специалистите, разследвали подобни случаи, смятат, че извънземните чипови имат няколко предназначения. Едно от тях е да следят движението на хората, да четат мислите им.

Вторият вид чипове са комуникационни проводници и чрез тях собственикът им на земята получава заповеди от инопланетяните.

Третите чипове имат за цел да заместят определени функции в човешкия организъм и като цяло да се грижи за доброто му състояние.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
анонимен
анонимен
23.05.2015 00:19
Поредната лъжа на дявола. Всички заблуди идват от дявола, а той работи чрез американците!
3
5
alkatras
alkatras
19.04.2015 11:02
abe vie da ne bi da povqrvahte na tiq tupi amerikanci to kakvoto i da stane se v amerika shte e tiq tapaci vi4e i realnosta iskat da napravqt kato film
2
2
мдаа
мдаа
07.04.2016 17:28
Всичко идва от американците, защото те комуникират най-много с извънземните (поне според мен)
1
0
Дрън-Дрън ярина
Дрън-Дрън ярина
29.04.2014 21:53
Май чипът който са сложили за контрол на този лекар е бил дефектен, иначе не би ги вадил от другите "оперирани"...
4
3
Жал
Жал
05.10.2013 15:20
И за мен един ако може! С кристали искам :)
9
1
георги
георги
10.12.2012 21:30
И аз искам един
6
1