Медиумите - канали за комуникация с духове

Медиумите - канали за комуникация с духове

Медиумите са хора, които изграждат канали за комуникация с духовете. Те са начин за общуване с духове. Някои хора могат да действат като медиуми, както и да предизвикат други да станат медиуми. Медиумите общуват с духовете в състояние на транс, състояние на заспиване, в което те губят своето съзнание и го отдават заедно с тялото си на духа, с който те общуват.

По време на състояние на транс, духът използва органите на медиума, за да говори, дори и да жестикулира. Интересен факт, който трябва да се отбележи е, че когато медиумът се върне в естественото си състояние, той не помни това, което е предадено чрез него, докато е бил в състояние на транс. Медиумите могат да се движат, действат и говорят в състояние на транс, тъй като те се ръководят от духовете.

Тъй като духовете са вездесъщи и всезнаещи същества, те обясняват мистерии и тайни, които са недостъпни за обикновените хора. Едгар Кейси може да изпадне в транс и да диагностицира сложни медицински проблеми със зашеметяваща точност и да предложи прости, но ефикасни упражнения и лекарства, които да излекуват безнадеждно болните пациенти, като така успява да узадачи и най-добрите лекари.

Медиумите най-често са използвани, за да общуват с духовете на починали близки, които наскоро са починали, и техните роднини искат да говорят с тях за преживяванията им по време на смъртта. Оцелелите може също така да търсят някаква важна информация за семейни въпроси, които не могат да бъдат достъпни за тях поради внезапната смърт на лицето.

Медиумите - канали за комуникация с духове

Медиумите говорят с духовете и разкриват тайните, които са известни само на близки роднини на починали лица. Когато тези тайни се разкрият, дори невярващите лица са принудени да вярват в съществуването на света на духовете. Те също така са принудени да повярват, че една определена част от тялото оцелява дори след така наречената смърт. Това също доказва, че човешкото тяло не е съставено само от пет елемента, но е обитавано от дух, който му позволява да говори, да действа и да живее. Медиумите предоставят необходимите напътствия, за да ви помогнат да приемете вашето минало и да се изправите пред вашето настояще и бъдеще.

Рейтинг

3.8
Общо 12 гласували
5 3
4 5
3 3
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари