sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Неизвестните предсказания на Слава Севрюкова

Неизвестните предсказания на Слава Севрюкова

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Слава Севрюкова
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Слава Севрюкова е почти неизвестна българска пророчица, наричана „софийската Ванга“.

Севрюкова е родена през 1903 г. и от 8-9-годишна възраст показва ясновидски способности. На 16 години се омъжва за белогвардейския емигрант Степан Севрюков.

Семейството се мести из различни градове на страната, докато накрая се заселва в София. Уменията на Слава Севрюкова са използвани за целите на науката.

Българският физик Иво Лозенски работил с пророчицата близо 30 години. Двамата успели да изумят научните среди по света с подробно описание на устройството на кристалната решетка на силициевия кристал.

Това се случва 3 години преди американски учени да опишат точно строежът на кристалната решетка. Заключенията им съвпадат с казаното от Слава Севрюкова. Пророчицата имала рядката способност да „вижда“ устройството на атомите.

Надежда

Ясновидските способности на Слава са използвани и от българските тайни служби при разкриването на терористичната група, организирала кървавите атентати по време на Възродителния процес.

Ясновидката Слава Севрюкова е предупредила, че България ще преживее тежка национална катастрофа. „Къс от живата ѝ плът ще бъде откъснат и присъединен по мирен път към югоизточната ѝ съседка.“

Севрюкова споделя, че само от българите зависи дали ще позволят на страшното пророчество да се сбъдне.

Пророчицата е предсказала, че след около 100 години автомобилите ще могат да летят. Тя предрича, че ще дойде време, когато ще се скъси пъпната връв между майката и плода, дори един ден пъпната връв ще изчезне напълно.

Друго нейно предсказание твърди, че след 1000 години почти всички хора ще имат ясновидски способности.

Самата Севрюкова обяснява своето ясновидство като наследствена дарба. Двамата ѝ братя, майка ѝ и баба ѝ също можели да предсказват бъдещето.

Слава Севрюкова е можела да види предходните си животи. Според нея във всичките си прераждания тя е имала свръхспособности.

В един от миналите си животи е била руска графиня и е предсказвала бъдещето на императорския двор.

В друг живот е била Оракул в Древна Гърция и е изумявала хората с точните си предсказания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 11
4 24
3 14
2 9
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Dani Devi Sing
Dani Devi Sing
21.12.2016 21:28
в миналото си човечеството е имало тези способности които ние днес наричаме ,,ФЕНОМЕНИ,,но кой знае какво сме направили ,че са ни били отнети
5
0
Нина
Нина
02.09.2015 10:50
Много феномени като Слава е изпратил Господ във България, ала два пъти повече слепци, които се мислят за много умни
24
2
.инж.Надежда Михайлова от Мездра.
.инж.Надежда Михайлова от Мездра.
20.01.2015 20:20
Просто не ми го побира умът. Как може това ?
5
3
Михаил
Михаил
03.02.2014 22:55
В книга втора Иво Лозенски на стр. 85 публикува Напътствия към Слава Севрюкова от седемте висше/и/ същества от 14 юли 1972г. Те започват така: Аз(Мория) никога не се отлъчввам от твоята душа (Слава), запомни го!
Учителя е настоял пред Лулчев да махне портрета на Мория от бараката си, за да не се разруши Изгрева. Защо ли?
8
11
ROSE
ROSE
25.11.2013 21:00
Ех, щастливи са наследниците на тази руска графиня!Ако желаят , могат лично да се запознаят с преродената си прародителка, в лицето на... Славка Севрюкова.
5
18
Биляна
Биляна
25.11.2013 17:03
Вече се случват някои от предсказанията (говоря за сирииците)
22
1
VIKING
VIKING
24.11.2013 12:17
Подробно описание на кристалната решетка на силициевия кристал и ясното виждане на устройството на атомите е по силите само на учените физици. Интересно, с каква терминология е боравила тази простонародна жена, когато го е направила?!Защото, ако не може да бъде даден задоволителен отговор на този въпрос, ще трябва да оттеглите написаното.Освен това, живо ме интересува, кога ще видим настоящ пророк, който в миналите си "животи",е бил грънчар, чистач или почтен фурнаджия... да речем?...
6
26
nieves
nieves
28.11.2013 09:50
Аз съм чела три книги от Иво Лозенски за Слава Севрюкова и искам да кажа че този човек не е представил тази изключителна жена и нейните способности много удачно.Просто някои хора не са родени да бъдат писатели.За да бъдеш наясно какво е искала да каже трябва доста да отсяваш.И въпреки високопарните хвалби човек остава с чувството че този господин е монополизирал изключителния талант на Слава.По долу имаше коментар че не е много ясно тази простичка жена е обяснила кристалната решетка на силициевия кристал.Аз бих посъветвала да си купите първата книга от поредицата и там ще намерите снимка на Слава от някакъв американски симпозиум с грамота за приноса й в науката,където тя първа казва че ядрото на атома също е делимо и го обяснява.
33
5
Йода
Йода
17.11.2013 16:48
Не знам, мисля си, че в България психиатриачната помощ е зарязана.....................
19
81