Предсказване на бъдещето в домашни условия

Предсказване на бъдещето в домашни условия

Любопитството е качество присъщо за жените. Особено, когато става въпрос за надникване в бъдещето и разгадаване кой е мистериозният мъж, който е идеален спътник за тях в живота.

Статистиката е категорична, че представителките на нежния пол пръскат редовно финикийски знаци по ясновидки, екстрасенски и баячки, които знаят изпитаните медоти за гадаене.

Предсказване на бъдещето в домашни условия

По-смелите дами могат и сами да се пробват да надникнат в бъдещето, като приложат някои изпитани метода за гадаене.

Гледане на сенки: Трябва ви запалена свещ в тъмна стая. Вгледайте се в сянката, която се получава от пламъка. В нея ще се образува фигура. Ако прилича на планина, ще ви повишат на работното място. Ако видите детенце, ще станете майка съвсем скоро.

Ако искате да разберете на колко години ще се омъжите, дръжте сребърна и златна халка, вързани с конец над чаша, наполовина пърна с вода. Колкото пъти пръстените се чукнат в стените на чашата, на толкова години ще станете булка.

Мъжът на живота си пък ще видите ако сте сложили пръстен в центъра на пълна чаша с вода. Гледайте 15 минутки право в центъра на пръстена и ще видите лицето на мистериозния господин Пефректен.

Гадаене с леген: Напълнете съда догоре с вода, а на ръба му закачете хартийки с написани всевъзможни събития - сватба, бебе, повишение в службата, печалба от лотарията, страстна любов и други. После поставете малка свещ в черупка от орех и я пуснете в легена. Лодчицата се рее във водата и, към което листче се насочи и го подпали, това събитие ви предстои.

Гадаене в баня: Вътре обезателно трябва да има и огледало. За да се получи гадаенето, трябва да си донесете още едно огледало. Запалете свещ, така че пламъкът й, ако го гледате втренчено, след петнайсетина минути да размаже вашето лице. Пред очите ви ще се покаже лика на бъдещия ви съпруг или любовник.

Гадаене с чинийка: Трябва ви чинийка, по възможност чисто бяла. Върху нея поставете чаша с вода. Около чинийката запалете 4 свещи. На дъното на чашата пуснете златна халка. Запалете пета свещ и я вкарайте във водата с пламъка надолу право към центъра на халката. Във вътрешността на пръстена ще се мерне лицето на бъдещия ве спътник в живота.

Предсказване на бъдещето в домашни условия

Гадаенето с разтопено олово или восък пък се прави за една година напред. Разтопеното олово или восък излейте в желязна кофа, пълна със студена вода. Получава се фигура. Ако фигурата е във вид на венец, значи скоро ще се омъжите. Ако е във вид на ковчег, ще се разболеете фатално.

Гадаене специално за бременни. То е почти като видеозон. Закачете една игла на дълъг конец и я дръжте над пламъка на свещ. След това дръжте конеца с иглата вертикално над отворената си длан. Ако иглата се върти в кръг, ще си имате момиченце. Ако се движи напред-назад - момченце.

Ако тези няколко похвата за надникване в бъдещето не са ви достатъчни, или пък нямате вяра в собствените си възможности на ясновидка, отидете на професионална гледачка, която да ви предскаже бъдещето.

Рейтинг

5 19
4 13
3 10
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
sisito
sisito
26.04.2012 12:56
spr
0
0
Лия
Лия
24.05.2011 11:35
Катопромантия - гадаене - предсказване с черно огледало.
С метода се развиват ясновидските способности, изследват се минали животи и кармични натрупвания, предсказва се бъдещето, вижда се бъдещия партньор, виждат се допуснати грешки в определени ситуации, може де се научи кой е най-добрия развой на събитията за вас и т.н.
1
1
Diamantenata
Diamantenata
27.08.2015 13:26
А, кой може да гадае с подобно нещо? Питам защото до сега никога не са ми познавали като са ми гледали, нито на кафе, нито на карти, нито на ръка :) има ли някой който наистина познава?
0
0