Четене на мисли, използвайки прости техники

Четене на мисли, използвайки прости техники

Надявам се, че няма да бъдете прекалено разочаровани, когато ви кажа, че вие никога не ще можете да четете мисли като Мел Гибсън в "Какво искат жените". Въпреки това, можете да научите как да получите по-добра представа за общото състояние на ума и отзивчивостта на човека пред вас. Да отидем направо на един от забавните начини.

Гледайте тези очи, за да прочетете мислите

Зеницата на хората става по-голяма, когато те се събуждат, интересуват се от нещо и / или когато са отзивчиви. Ако погледнете в неговите или нейните очи и видите, че тези зеници стават по-големи - това е добро за вас. Всъщност уголемените зеници (освен ако не е тъмно) означават, че човекът харесва това, което вижда.

Опитайте този експеримент и ще разберете колко внезапен може да бъде този ефект. Отидете сега и се погледнете в огледалото с вашите собствени очи. Като се вгледате в тях, си представете секси мъж или жена, който/която ви привлеча - по какъвто и да е начин ви възбужда. Вие ще видите, че вашите зеници ще станат по-големи само за няколко секунди.

Всъщност, ако обичате да ловите риба, зениците могат да станат по-големи, само при мисълта за езерото, което обичате. Всичко, което обичате да гледате прави така, че зениците ви да стават по-големи. Как ще използвате това, за да четете мисли?

Започнете с гледането за промяна на размера на зениците, за да знаете дали някой се интересува от вас или какво трябва да ви каже. И да, смаляващите се зеници обикновено означават, че човекът не се интересува. Само внимавайте да отбележите, ако светлината в очите на човека причинява смаляващи се зеници.

Четене на мисли, използвайки прости техники

В допълнение към отсъждането на общото ниво на интерес и / или отзивчивост към вас, можете да използвате размера на зениците, за да навлезнете малко по-дълбоко в мислите на човека. Например, по време на разговор, можете да опишете различни сцени, или да ровите в различни теми, докато гледате зениците на човека. Ако техните зеници се свият, когато споменете за ски, и станат огромни, когато описвате плажът, който харесвате, можете да сте доста сигурни, че те биха предпочели Бахамските острови, отколкото някой ски курорт.

Хубавото нещо относно малкият трик за четене на мисли е, че лесно може да тествате и подобрите вашата техника. Практикувайте четенето на мисли с приятели, чиито интереси знаете вече, и гледайте техните зеници, като им описвате различни места или дори идеи. Вижте дали те ще се увеличат, като кажете подобно нещо на "Спомни си как ти хареса колата", отговорът със сигурност ще бъде уголемени зеници.

Четенето на мисли докато гледате очите не свършва само с размера на зениците. Чрез просто забелязване какво гледа човек можете да научите много за това, което се случва в неговите мисли. Какъв тип жени заглежда човекът? Дали той внимава в играта, която показват по телевизора? Забележете, дали той изглежда отегчен или заинтересован, когато разглежда различни неща. Но гледайки очите му, това е един от най-добрите начини да се четат мислите му.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 4
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Монтайлоо
Монтайлоо
22.02.2014 09:42
При мен всъщност стана, обаче наистина човека трябва да почувства удоволствието от това, за което си мисли и отнема няколко секунди.
Много интересен трик, който би послужил при по задълбочени разговори, но за бързи резултати не смятам, че е доста ефективен. :)
0
1
Мариела
Мариела
12.04.2013 18:42
погледнах се в огледалото, но зениците ми не станаха по големи!просто това което сте написали не стана при мен.така че...
2
2
Ева
Ева
15.06.2012 15:48
А защо е така?
3
0