Не хвърляйте остригана коса където ви падне

свещ

Има много и различни определения на думата "магии". Най-разпространеното обаче гласи, че това е наука и изкуство за предизвикване на промени в съзнанието в съответствие с волята.

Според друга, също доста разпространенан дефиниция, магията е умение за създаване на желаните ефекти и контролиране на събитията с помощта на действия, ритуали и церемониали, оказващи влияние върху естествените и свръхестествените сили.

И докато т.нар бяла магия има за цел да подобри живота на човека, черната магия цели точно обратното.

Ето няколко трика, с които можете да се предпазите от проклятия.

- никога не изхвърляйте подстриганата си коса, отрязаните нокти или паднал зъб, където ви падне. Те могат да се използват от ваш враг за черна магия.

- не е добре да раздавате свои снимки къде ли не, нито да ги оставяте на леснодостъпно за всеки място. Също трябва да сте внимателни, когато давате свои документи със снимка. Върху тях също може да се влия отрицателно.

- не приемате подаръци без да ги "откупите", дори и по символичен начин.

- ако ви се струва, че в дома ви стават странни неща, че ви е сполетял невървеж, огледайте всички врати, прозорци, черчевета и рамки за забодени кърфички, влакна, конци, топченца и други дребни предмети. Откриете ли нещо изхвърлете го, после направете основни почистване в дома си.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 6
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (25)

Изпрати
Потребител#161446
На мен ми се случи нещо подобно погледни тук
0
0
mimi
mimi
06.12.2013 22:07
А на Разум отговарям
преди де ме разделят
година преди това
майка му и сестра му се похвалиха как ходили на ходжа да разделят
племеника и приятелката (на моя приятел)
и след 3 дена те почнаха да се бият и да се карат а са по на 19 и се обожаваха преди това
и аз повярвах
имам две висши образования и не вярвах преди това
10
0
тити
тити
22.04.2014 14:07
на мен също ми правят магии.и много лесно ги откривам и разбирам ,че ми е направена..започнат ли кавгите и нервните изпълнения съмненията ми са само едни.магия и лоши завистливи очи..но с светена вода и киприянови молитви всичко се разваля..
8
1
mimi
mimi
06.12.2013 22:01
разделиха ме с магия от голямата ми любов дори се похвалиха
а аз оттогава боледувам и не се чувствам добре
помогнете ми
10
0
ани
ани
11.11.2013 09:59
които не си е патил от такива неща той не вярва ,,РАЗУМА,,нямаш представа какво може да ти причини магията така че недеи да говориш за съзнание ако някои ти направи такова нещо и със съзнание и без него си загубен тези неща съществуат от наи древни времена независимо дали вярвате или не.
13
0
аз
аз
26.09.2013 01:18
стига с тези суевериа разделихме се с приатела ми вра4ка му казва 4е има направена магиа от моето семеиство... погуби 4 години заедно погуби и ме4тите ми с тези глупости а тои горкиа си верва на вра4ката и тварди 4е е така не стига 4е го е лагала и парите си дал не мога да го познаиа дори ме мрази
0
1
РАЗУМ
РАЗУМ
20.07.2013 18:18
За тези, коиъо са писали как може да те умори магията... ще кажа само едно... уморява ви не друго, а невротичното ви разклатено съзнание, поддало се на подобни глупави ирационални вярвания!
2
4
Оми
Оми
11.07.2013 20:29
"Съни"....Да мислиш че с положителни мисли ще се спасиш е нещо като да си скриеш главата и да мислиш че те няма... Магията е енергийно информационна програма която си има собствен източник на енергия. Тоест това е кодирана енергийна същност. Да се развали са нужни правилните знания а да се защитиш не е толкова просто. Може да се диагностицира много точно и със някои уреди на радиестезичен принцип или диагностични апарати. Обикновено висока киселинност в тялото или наличие на фосфор са доказателство за негативна енергия. Но да се определи източника си е доста сложен процес.
7
0
Съни
Съни
10.06.2013 16:24
Магиите, било то черни или бели, не са нищо повече освен точно определена и фокусирана човешка енергия. Аз вярвам в силата на мисълта, не в магиите. Най-лесния начин за предпазване от негативните енергии са позитивните мисли. Не случайно най-старата тайна на света гласи: човек е това, за което мисли! Ако мислиш, че черните магии имат влияние над теб, така и ще бъде. Ако мислиш, че доброто винаги побеждава злото и изпращаш позитивни сигнали към Вселената, тя ще ти отвърне със същото. Това е най-доброто предпазване от каквито и да било проклятия, магии и лоши енергии!!!
15
0