Десцендентът показва каква любов да очакваме

Десцендент

Астрологията фиксира 4 основни ъгъла в хороскопа, които разкриват основни черти от характера ни. Десцендентът се определя от асцендента на личността и отразява нейния любовен живот.

Десцендент овен – хора с асцендент везни

Те се привличат от активни, динамични и ярки партньори. Обичат да бъдат ухажвани отрито и атрактивно. Прави им силно впечатление, когато партньорът успява да покори хората около себе си. От половинката си изискват защита и приятелство във всеки момент.

Хороскопи

Десцендент телец – хора с асцендент скорпион

За тези хора партньорът трябва да е стабилен в материален аспект. За тях е важно любимият им да е упорит и надежден. Търсят човек, който печели добре и може да им осигури дом. Прибързаните бракове при тях са изключени.

Десцендент близнаци – хора с асцендент стрелец

Близнаците изискват равноправие в една връзка. За тях е важно да изградят приятелски отношения с партньора си. За да останат влюбени, половинката им трябва да ги разбира и постоянно да се променя. Склонни са на прибързани бракове.

Десцендент рак – хора с асцендент козирог

На тези хора партньорът трябва да осигурява уютна и приятна атмосфера. За тях е важно любимият да се грижи за всяка тяхна нужда. Тези хора съсредоточават цялата си енергия върху децата и дома.

Десцендент лъв – хора с асцендент водолей

Те търсят стабилни връзки с богати партньори. За тях е важно любимият им да е с високо самочувствие, с висок авторитет в обществото и големи приходи. Искат да бъдат глезени и да живеят в пълен лукс.

Десцендент дева – хора с асцендент риби

Любовен хороскоп

Тези хора са много са много всеотдайни и отговорни. За тях е важно партньорът да е интелигентен и стабилен. Много са мнителни и са склонни много да критикуват. Внимателно планират всяка стъпка във връзката си.

Десцендент везни – хора с асцендент овен

Тези хора имат нужда от спокойни, дипломатични и миролюбиви партньори. Те се стремят да се слеят с любимия си на всички нива. Обичат романтичните жестове и доказателствата за любовта на половинката им.

Десцендент скорпион – хора с асцендент телец

За тези хора е важен емоционалният контакт. При връзките с тях се намесват мистичните и необяснимите случайности. Те вярват, че са двигателите в една връзка. Браковете с тях са продължителни и стабилни. Стремят се да осигурят всичко, от което любимият им има нужда.

Десцендент стрелец – хора с асцендент близнаци

Тези хора си търсят партньори с авантюристичен и див дух. За тях е важно партньорът да доминира в отношенията им. Изискват любимият им да е красив, с добри обноски и много забавен. Верността не им е от най-силните качества.

Любов

Десцендент козирог – хора с асцендент рак

Тези хора са студени и трудно достъпни. Търсят авторитетни, успешни и стабилни партньори. Склонни са да пренебрегват любимия си заради кариерата. Често половинките им са много по-възрастни от тях.

Десцендент водолей – хора с асцендент лъв

За тях е важно да изградят духовна връзка с партньора си. Половинката им трябва да е ексцентричен и креативен. В любовните връзки се борят за независимостта и индивидуалността си. Много са непостоянни и са склонни на много бракове.

Десцендент риби – хора с асцендент дева

Те търсят състрадателни, подкрепящи и съпричастни партньори. Изневеряват, когато се чувстват измамени и неразбрани. Склонни са да имат по няколко връзки едновременно.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 9
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Antonia
Antonia
20.08.2015 15:37
Асцендент дева и десцендент риби е напълно вярно, защото самата аз съм в това положение.
Плюс това, за хората, които казват, че нещата не са верни - може би за вас е така. Преди да ми кажете да млъкна и че говоря пълни глупости, допрочетете какво искам да кажа, моля. Всеки е с различна натална карта. Има страшно много фактори, които променят това дали написаното тук е вярно. Например, къде се намират дадени планети при вас. Все пак се прави някакъв архитип на човек с такова разположение в картата му, а не ЛИЧЕН хорскоп. :)
2
2
Konattchi
Konattchi
13.12.2014 20:38
Значи това което видях от всичките статии на този сайт за зодии и хората които ги четат е не че сайта поства пълни глупости а вие нищо не разбирате и говорите без да знаете. Първо ваща зодия, която всички знаят не е асценданта тя е слънчева зодия. Тази зодия са определя взависимост от това къде се намира слънцето, когато сте родени. Асценданта е зодия, която се определя взависимост от това кой час от деня сте родени. И отделно има лунна зодия която се определя от това къде се е намирала луната когато сте родени. Асценданта е зодията, която виждат хората когато се запознаят с вас за първи път и много често може да ви измени характера както и лунната зодия, но не толкова много колкото асценданта. Затова следващия път като кажете "Туй е супер тъпо няма нищо вярно!" първо си научете асценданта и луната и тогава говорете. Аз съм зодия Стрелец с асцендант Риби и луна Стрелец. Всичко което пише за десценданта ми дева е изключително вярно и мойте приятели също са съгласни. Даже се очудих от това колко точно е написано. Просто писна ми да гледам постоянно говорите без да знаете...
3
2
Konattchi
Konattchi
13.12.2014 21:02
Ако искате да си научите луната и асценданта препоръчвам ви да разберете в колко часа сте родени и да намерите за луна и асцендант калкулатор. Часа трябва да е много точен щот понякога няколко минути грешка може да ви даде грешната зодия. И след като си научите асценданта и луната намерих един мноо точен сайт дед мноо добре описва нещата много съм доволен от него, само дед е на английски, и от там може вече сами да си направите заключението кое от характера ви идва от асценданта кое от слънчевата зодия и кое от луната.
0
2
Konattchi
Konattchi
13.12.2014 20:42
Асценданта ми риби подтиска мойта слънчева зодия стрелец и вместо да обичам да пътувам и общувам с много хора както долу горе би трябвало да бъде сстрелеца обичам повече самотата и мечтателството на рибите. Но като цяло ппочти всичко друго ми е като на стрелец отделно щот и луната ми е стрелец.
2
2
Ivan
Ivan
29.03.2014 10:33
Голяма глупост. И хората вярват в това....
1
1
camarro
camarro
09.10.2013 11:56
Десцендент везни – хора с асцендент овен

Тези хора имат нужда от спокойни, дипломатични и миролюбиви партньори. Те се стремят да се слеят с любимия си на всички нива. Обичат романтичните жестове и доказателствата за любовта на половинката им.

Всичко за везната е вярно ама това не може да се намери в овена ...по скоро в водолей,близнаци и стрелец ..
0
0
27279
27279
04.10.2013 18:03
Асцендента сме ние, деасцендента е партньора - който дали си даваме сметка или не, всъщност най-добре би ни допълнил.А по ирония и за хармония това са противоположните знаци в зодиака Пример рак-козирог :)
11
1
Поля
Поля
29.09.2013 16:57
Вярно е
0
0
Георги
Георги
28.09.2013 23:01
Моят коментар..... е ....не четете,а живейте!!!
2
0
Ками
Ками
12.09.2013 22:01
АЗ му вярвам. Аз съм телец и имам от 4год. отношения със скорпион и наистина е така както е написаното. Признавам,че имаме разногласия, но все още сме заедно и се допълваме някакси.
0
0