sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ако ви преследва дух

Ако ви преследва дух

Духове
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Вие току-що сте се преместили в нов дом, без изобщо да подозирате, че той крие между стените си историята на една неутешима и дерзаеща непостигнат покой душа, или от известно време чувствате, че в апартамента ви се случват необичайни неща?

Когато къщата ни е обсебена от присъствието на една или повече заблудени души, ние се чувстваме напрегнати и в лоша физическа и психическа кондиция - не можем да спим нормално, изпитваме постоянно напрежение и сме много лесно раздразними. Ако не намирате начин да отпратите нежелания гост в отвъдния свят, към който пътят на душата му е бил възпрепятстван, то тази статия може да ви бъде изключително полезна, за да може да го приканите да напусне вашия дом и да продължи напред.

Между другото духът не е задължително да се покажа по шумен и демонстративен начин, а напротив- може да се изяви само като загатнато присъствие заради необичайните случки и събития, които се разиграват около вас.

Ето някои прости стъпки, които може да направите, за да се освободите от присъствието на заблудената душа.

преследване от духове

1. Отървете се от негативната енергия и прогонете духа чрез използване на услугите на маг. Един от начините, които използвали американските индианци, за да отпратят неспокойните души, бил да се проведе специална магическа церемония. За да я повторите, трябва да вземете две опаковки градински чай, да го изгорите, и да накладите с дима всеки ъгъл от къщата, която е обсебена. Кажете нещо със свои думи по подобие на следния призив: "Не искам да те нараня, моля те, напусни това място с мир! ". Не е задължително да изговорите точно това, но е проверено, че е има добър ефект.

2. Поръсете със сол на первазите (солта представлява по същество концентрирана положителна енергия).

3. Почистете дома си. Този начин е наистина полезен, тъй като ще "убиете два заека с един куршум". Въпреки това подходът изисква подготовка и отделяне на специално време. Ако искате да се развихрите като домакиня от образцов дом, то тогава измийте и почистете наистина всеки сантиметър от къщата или апартамента си. Всички чаршафи, пердета, абсолютно всичко трябва да се освежи и очисти от негативната енергия. Почистете всеки ъгъл и пуснете навсякъде прахосмукачката. Къщата ви трябва да светне като нова след почистването.

4. Свържете се с местния свещеник - екзорсист. Той ще благослови дома ви и ще изчете молитва. Най- малкото това може да успокои духа, ако не успее да го накара да се оттегли. Във всички случаи нещата ще са далеч по-добре и няма да чувствате ужасяващо напрежение.

Светена вода

5. Минете през всички стаи в къщата в ръка с малка камбанка и прозвънете с нея тихо във всеки ъгъл.

6. Друг начин е да наберете смелост в компанията на приятел и заедно с него да вървите хванати ръка за ръка из къщата, а с твърд глас да изговаряте: "Това е къща за живеене, а не за мъртви. Вие сте мъртви, така че ние искаме да се стремите към светлината и да продължите напред- там, където трябва да бъдете! ". Бъдете наясно, че нещата могат да се променят и да се случат странни събития само в рамките на секунди. Проблемът е, че призраците често не осъзнават, че са мъртви, така че напомнянето на този факт ще предизвика известна изненада (няма ли да се учудите, ако някой ви каже, че сте мъртъв? ).

7. Друг начин да отстраните негативната енергия от дома си е да поискате от призрака да ви отговори на няколко въпроси, например: "Щастлив ли си, че ние живеем в този дом? " и да измислите някакъв разбираем и взаимно уговорен код, чрез който да комуникирате. Да речем може да обявите, че едно почукване на вратата означава "да", а две- "не".

Все пак тази техника се предполага, че ще бъде ползвана от човек с опит в общуването с мъртви и който съответно може да избегне потенциалните проблеми. Призраците могат да усетят чрез астрала кога един човек е уплашен, или изнервен, много лесно. Често те се възползват от този факт и веднага след като го осъзнаят стават по-агресивни.

чесън

8. Изхвърлете някои неща, които духът може да е забравил у вас и към които е бил много привързан по време на престоя си на Земята. Ако починалият е имал дневник, го изнесете от дома си. Така стъпка по стъпка преместете всички неща, които могат да го теглят към мястото, което обитавате вие.

9.Молете се. Молете се животът ви отново да стане нормален и призракът да си отиде. Това често е като да благославяш дома и е практика, показала добри резултати.

10. Поръсете със светена вода (ако сте християнин) в цялата къща, тъй като това е също като благословия за дома ви и неутрализира всяка негативна енергия.

11. Използвайте много чесън. Той може да помогне и само като го поставите в някой ъгъл на стаята си, но и като го носите, вързан към връв, която да окичва врата ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
pandy
pandy
24.11.2016 15:42
Aз също имам дух в къщи, донесох си го след едно погребение на мой близък, след като без да искам настъпих черепа на една бабичка, която е била погребана преди. Беше ми се загнездил в стомашната кухина и ми предизвикваше изключителен дискомфорт, няколко пъти ходих безрезултатно до тоалетна, 6 часа сновах без прекъсване между стаите, не можех да седна камо ли да спя, накрая се сетих, взех една електрическа възглавничка и легнах, лека полека го усетих как се измъкна . Сега си седи у нас, вечер ми чуква когато закъснявам да си легна, чете ми мислите ,понякога ми чука по-силно ако нещо мисля неправилно, веднъж така изтропа че стресна гостите, аз като им казах да не се плашат и че това ми е духчето, те просто не ми повярваха.
5
0
Анонимен
Анонимен
05.09.2018 13:54
Pandy,това вярно ли е ?
1
0
Виракоча
Виракоча
23.03.2015 16:00
Това с чистотата в дома е вярно и с изхвърлянето на някои предмети от къщата е вярно. На мен ми го подсказаха мои съюзници преди битката с демоните. Всичко опира до здрава психика, две битки съм водил до сега, много е трудно да удържиш на атаките им Те винаги желаят да поемат контрола над тялото за да ме убият, но аз знам какъв е залога-ЗНАНИЯ това е клкюча за изход от скапания земен свят.
5
1
Поля
Поля
03.07.2014 18:48
има много по-добри начини
9
1
avelina
avelina
23.04.2015 00:04
naprimer?
6
2