Цветята имат магически сили при любовните магии

Цветята имат магически сили при любовните магии

Розата е най-могъщото цвете в любовната магия, твърдят вещи в занаята.

Какво съветват те, ако не получавате взаимност от човека, обект на вашите чувства? Най-успешен е следният ритуал: в ден петък се взимат бяла и червена роза. Откъсва се по едно листче и от двете. Върху бялото се пише личното име на желания човек, а на червеното - вашето.

Листчетата се слагат едно до друго, така че имената да са близо и се връзват с червено конче. Ако ги носите пет дни в себе си, а на шестия ги изгорите на пламъка на червена свещ, лелеяният мъж ще е ваш завинаги.

Ако още не сте срещнали своя спътник в живота, чаят от розови листчета помага да го видите насън.

Ако пък имате досаден обожател, маговете твърдят, че можете да се отървете от него, ако носите в себе си изсушено съцветие от коприва.

Ако украсите със зюмбюл, ирис, лилия, роза или теменужка дома си, бъдете спокойни, че в него ще цари любов и разбирателство.

Цветята имат магически сили при любовните магии

Никога не бива да късате момина сълза при новолуние. Ароматът й е способен да пробуди у вас или спътника ви мисли за изневяра.

Носете в малки торбички здравец или цветя от мушкато, за да привлечете вниманието на любимия човек. Белите цветчета подобряват детеродните способности, червените обезпечават надеждната защита от зли сили.

Синият ирис, подарен на сбогуване, пък намалява болката от раздялата. Цветчето може да се изсуши. Докато го пазите, човекът, който ви го е подарил, ще ви помни.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 7
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
IYnnA
IYnnA
21.07.2013 13:03
Направих магията с розите преди 2 години. Подейства! И още сме заедно. :]
7
0
Анонимен
Анонимен
28.12.2018 11:39
Iskam da vi pitam kak razbra ce magiqt podestva az da popitam kolko veme mina da razberet
0
1
Анонимен
Анонимен
28.12.2018 11:36
Ti kak razbra magiqt podestva moje otgovij kolo veme mina da vidom da li magit nasti destva
0
0
....
....
06.11.2011 19:59
Днес забравих двете листа пред иконата у нас. Има ли вероятност да не стане, днес е 4 ден, моля кажете.


2
0
az
az
28.02.2011 21:44
Магията за любов е една от най-лошите. Аз не вярвам в подобни неща, но ако се получи, ще започна да вярвам. Не можеш да обичаш по собствено желание. Който се занимават с магии, господ го наказва.
7
0
mitko
mitko
15.02.2011 18:58
Това не е вярно, нали ?
0
0
...
...
13.02.2011 01:02
Честно да ви кажа, на магии не вярвам, а пък и да съществуват, хората които ги правят ги наказва Господ. Не мисля, че е правилно да правиш на някои магия да се влюби в теб, щом не те обича по собствено желание. Не мисля, че е правилно да го правиш на сила и то чрез магия. Хората, които се занимават с това са болни мозъци.


3
0