Луната – станция на пришълци?

Луна

Отделни астрономи са на мнение, че лунната повърхност се използва за база на извънземните. Според тези астрономи инопланетяните се възползват от близостта на спътника до нашата планета и го използват за надеждна станция преди да потеглят към Земята.

Известният американски астроном Морис Джесъл е сигурен, че Луната е единствената възможна база, от която до нас могат да достигнат космически летателни апарати. По-голяма част от работата на този учен се разпространява свободно, но изследванията му относно НЛО са строго съхранявани.

От незапомнени времена хората се опитват да разгадаят тайните на Луната.

Луната

Древните гърци вярвали, че спътникът е дом за някои богове и техните потомци.

С напредване на времето астрономи и астролози поглеждат все по-любопитно към лунната повърхност.

През 1600 г. немският астроном Йохан Кеплер описва „бъдещо пътуване до Луната“, с което предизвиква шока на обществото.

Години по-късно той открива закона за движението на планетите.

На 20 октомври 1824 г. френски учени от Парижката лаборатория забелязват светещи обекти, които преминават през Луната и се разпространяват във всички посоки.

На 12 януари 1912 г. британски вестник публикува доклад за откриването на черен обект с дължина 400 км. и ширина 100 км. върху лунната повърхност. Няколко години по-късно той изчезва.

НЛО

През 1955 г. руският астроном Ерменко заснема кацането на непознат обект върху Луната.

Неотдавна Украинският институт за аномалии направи снимки на големи бели предмети, които се движат върху лунната повърхност със скорост от 2 до 7 км в секунда.

Франк Дрейк, президент на SETI - Организацията за търсене на извънземен разум, преди няколко години изведе роволюционна формула.

Според нея само на нашата галактика – Млечния път, могат да съществуват между 10 000 и 100 000 разумни цивилизации.

Но дали е възможно някои от тези цивилизации да живеят точно под носа ни?

НАСА упорито заклеймява всички материали, подкрепящи тази теза. Официалната версия е, че с подобни природни феномени се спекулира, понеже никой от тях не е научно доказан.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати