Тълкуване на асцендента

Асцендент

За да определите асцендента си, е необходимо да знаете точната си дата на раждане и точния час. Той оказва влияние върху поведението, реакциите, очакванията и защитните механизми. Чрез него напълно се охарактеризират силните и слаби страни на един човек.

Асцендент Овен

Те са директни хора, които рядко правят планове. Обичат действието и често прибързват. Тези хора притежават строга система от принципи и винаги знаят какво могат да пожертват в името на успеха. Те са агресивни и настъпателни натури с голямо желание за развитие.

Асцендент Овен

Асцендент Телец

Тези хора преследват целите си упорито и тихо. Трудно споделят чувтвата си и ревниво пазят личното си пространство. Излъчват увереност и спокойствие и са лоялни към любимите хора. Не обичат промените и рисковете. Постигнали веднъж целта си, те се стремят да запазят положението, в което се намират.

Асцендент Близнаци

Това са динамични и ведри хора. Лесно се адаптират и имат организаторски качества. Те са любознателни и постоянно търсят разнообразие и промяна. Много са наблюдателни и съобразителни, създават впечатлението за интелектуалци. Въздействат на другите чрез умствените си способности.

Асцендент Рак

По природа те са отстъпчиви натури. Имат изострен усет за настроенията на околните. Търсят сигурност и стабилност. Обичат да са обект на грижа и заинтересованост. Рядко действат, по скоро чакат събитията да им посочат посоката. Стремят се към уют и удобство.

Асцендент Лъв

Асцендент Везни

Тези хора са артистични и обичат да са център на внимание. Трудно понасят критика и не обичат да признават грешките си. Много са горделиви и свободолюбиви. Държат да са обект на възхищение и внимание. Стремят се към охолен и луксозен живот.

Асцендент Дева

Те са много критични и предпазливи хора. По природа са притеснителни и се тревожат за най-малките неща. Към приятелите и близките са всеотдайни и постоянни. Имат вроден нюх за детайлите, реда и чистотата. Могат да бъдат много организирани и праволинейни, но и скучни.

Асцендент Везни

Тези хора се опитват да балансират всичко около себе си. Трудно могат да скрият отношението си към другите, но се стремят да избягват конфликтите. Имат склонност към интригите. Стремят се към справедливост и дипломация.

Асцендент Скорпион

Това са изключително лоялни хора, изграждат дълбоки и емоционални връзки с хората около себе си, които рядко прекъсват. Непоколебими са и докрай преследват целите си. Търсят емоционална близост и сигурност. Винаги намират изход от всяка ситуация.

Асцендент Стрелец

Асцендент Козирог

Тези хора са родени оптимисти. Стремят се към авнатюристични постъпки и нови неща. За тях най-важна е личната им свобода, не позволяват никой да ги контролира. Животът им е изпълнен с предизвикателства и непрестанни промени, към които се адаптират бързо и гъвкаво.

Асцендент Козирог

Това са изключително уравновесени и спокойни хора. Любители са на сложното и сериозното. Изграждат се като работливи, отговорни и последователни характери. Лесно се привързват, но се налагат като водеща фигура в едни отношения. Рядко остават нещо неизяснено и недовършено.

Асцендент Водолей

Те са хора със силна индивидуалност, общителни са и лесно контактуват. Много е трудно да бъдат впечатлени. Обичат ексцентричността и разкрепостеността. Стремят се да действат оригинално. Лесно вдъхват доверие и са добри събеседници.

Асцендент Риби

Те са много нерешителни и безволеви хора. Имат склонността много да търпят и да правят големи компромиси. По душа са големи мечтатели и постоянно градят големи планове. Те са изключително креативни и чувствителни, а интуицията им е пословична.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 9
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
мими
мими
27.12.2014 17:40
Моя асцендент е стрелец и нищо от това, което пише не се отнася за мене.
3
0
Поля
Поля
03.04.2014 11:34
твърдо не
1
1
altera
altera
21.11.2013 23:45
... и мен ми е интересен отговора на този въпрос. Досега видях много интересни статии за асцендента, но как се изчислява той?
8
0
Гергана
Гергана
17.11.2013 13:26
Как да разберем какъв ни е асцендентът, според часа на раждане?
18
0